Maak op de iPhone een moodboard voor je huis
Redactie

Moodpaste en vtwonen hebben een applicatie voor de iPhone gelanceerd. Door de vtwonen Moodpaste app te gebruiken kun je samen met je vrienden een moodboard maken om je ideale woning te realiseren.

Moodboard creëren

moodboardAls je een moodboard wilt creëren met de vtwonen Moodpaste app op je iPhone kun je het Facebook account gebruiken om je aan te melden. Je kunt daarna meteen aan de slag en een moodboard of meerdere moodboards maken. Dat doe je door bijvoorbeeld met eigen afbeeldingen of door foto’s die je op internet vindt in het moodboard te plaatsen. Het leuke van de app is dat je elk moodboard met vrienden en familie kunt delen. Zij hebben dan de mogelijkheid om een reactie geven, maar kunnen je ook verdere inspiratie geven door afbeeldingen toe te voegen. Het moodboard is verder privé en kan dus alleen door jezelf gezien worden en door andere mensen waarmee het gedeeld wordt.

Beeldbank vt wonen

Maandelijks wordt door vtwonen de beeldbank uitgebreid met nieuwe sfeerimpressies die per woonruimte en thema worden onverdeeld. Zo kun je voor elke ruimte in huis inspiratie opdoen van de kinderkamer tot de badkamer en van de woonkamer tot de keuken.

De app vt wonen Moodboard is gratis te installeren op de je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.