Vodafone Topdeals: De iPhone 13 tijdelijk tot €417 voordeel!

Maak uitgebreide notities met audio-opname in Notability

Rutger Otto
2 mei 2014, 13:55
2 min leestijd
Maak uitgebreide notities met audio-opname in Notability

Goed nieuws voor iedereen die nog op zoek is naar een notitie-app voor iOS. Apple heeft voor deze week Notability uitgekozen als App van de Week; de app is dus tot volgende week donderdag gratis te downloaden in de App Store.

Lees verder na de advertentie.

notability

Er zijn natuurlijk genoeg apps te vinden waarmee je notities kunt maken, denk aan het populaire Evernote. Toch brengt Apple ook graag concurrenten onder de aandacht. Daarom is Notability deze week gratis voor zowel de iPhone als iPad. Met de app kun je schetsen en notities maken, aantekeningen bij colleges noteren of aantekeningen maken bij documenten.

Audio opnemen tijdens het noteren

Tijdens het schrijven, kun je de microfoon aanzetten om een audio-opname te maken. Zo kun je bij snelle aantekeningen terugluisteren wat er precies gezegd werd. Ideaal voor tijdens een college of interview. Zoals gezegd is het ook mogelijk aantekeningen bij documenten te plaatsen. Je kunt pdf’jes annoteren en digitaal formulieren invullen. Het is dan wel handig om dat met een pennetje te doen, want met je vinger werkt schrijven zeker op de iPhone wat priegelig.

Notities kun je verrijken met foto’s, die je vanaf je camera meteen in de app kunt laden. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld een recept hebt genoteerd en daar een voorbeeld van het gerecht bij wil hebben. Je notities kun je synchroniseren met iCloud, Dropbox, Box en Google Drive. Ook kun je ze printen, e-mailen en delen op Twitter.

Je aangemaakte teksten en krabbels kun je in het menu ordenen op naam, bewerkingsdatum en aanmaakdatum. Ben je alsnog iets kwijt, kun je gebruik maken van de zoekfunctie.

Download Notability

Notability is een heel uitgebreide notitie-app en een welkome afwisseling op Evernote. Normaal kost de app 2,69 euro, maar deze week is hij gratis te downloaden voor iPad en iPhone. Notability werkt met IOS 6 en hoger en vereist 68,8 MB aan vrije opslagruimte.

Notability

Ginger Labs

Gratis via App Store

Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Notability
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu