Maak met de Minit app een videoboodschap van één minuut op je iPhone
Redactie

Wie een minuutje de tijd heeft kan zelf met de Minit app een leuke videoboodschap maken op de iPhone. Maar je kunt ook kijken naar videoboodschappen van anderen, die nooit langer dan een minuut duren.

Minit

De Minit app stelt je in staat om via een videobericht over bijvoorbeeld je passie te vertellen. Of misschien wil je wel uitgebreid over je hobby vertellen in slechts zestig seconden tijd. Het is de kunst om de aandacht van de kijkers vast te houden, want je moet natuurlijk wel wat interessants te vertellen hebben. Voorkom dat er vreemde typen in je tijdlijn komen door je op vrienden en andere interessante personen te abonneren. De app is vooral geschikt voor mensen, die graag in beeld en gesproken taal hun mening willen verkondigen.

Simpel in gebruik

De Minit app is zeer simpel te gebruiken op je iPhone. Zo kent de app niet de mogelijkheid om tekst te schrijven en kun je ook geen speciale effecten meegeven. De Minit app staat zich voor op het aanbieden van honderd procent video in slechts een minuut tijd. Je hebt verder de mogelijkheid om video’s te delen en anderen uit te nodigen via je profielpagina.

De app Minit is gratis te downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.