De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

Maak gezonde tussendoortjes met de Green Smoothie app op je iPhone

Redactie
18 maart 2013, 8:32
1 min leestijd
Maak gezonde tussendoortjes met de Green Smoothie app op je iPhone

Smoothies zijn gezonde tussendoortjes die bestaan uit een mengelmoes van bijvoorbeeld groenten, fruit, sapjes en zuivel. Met de nieuwe Green Smoothie app op je iPhone is je smoothie in een handomdraai klaar.

Lees verder na de advertentie.

Frisse en gezonde mix

app-green-smoothie

De Green Smoothie app is net gelanceerd in de App Store en biedt meer dan vijftig verschillende groene smoothie recepten. De recepten voor de smoothies zijn daarbij verdeeld in zes verschillende categorieën. Zelf heb je de mogelijkheid om je eigen favoriete smoothie recept toe te voegen, zodat je altijd de lekkerste recepten bij de hand hebt om een gezond tussendoortje te maken. Overigens kun je de smoothie ook prima als ontbijt of als lunch nemen, waarbij je natuurlijk rekening kunt houden met de ingrediënten.

Probeer het eens

Als je nog nooit een smoothie hebt gemaakt, dan kijk je misschien wat raar aan tegen de groen gekleurde mixjes. Het is echt de moeite van het proberen waard, want als je regelmatig gezonde smoothies neemt, krijg je volop vitamines, vezels en mineralen binnen. De Green Smoothie app biedt zoveel verschillende recepten, dat je genoeg keuze hebt om je favoriete mixje van fruit, groenten, sap of zuivel te ontdekken.

Ga op de gezonde toer en download de Green Smoothie app op je iPhone.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu