Maak gebruik van de handige Trouwtips app op je iPhone

Redactie
11 april 2013, 8:32
1 min leestijd
Maak gebruik van de handige Trouwtips app op je iPhone

Als je gaat trouwen en je pakt het groots aan, dan valt er heel wat te regelen. In dat geval kun je de Trouwtips applicatie op je iPhone installeren, zodat je een perfecte voorbereiding kunt treffen voor je huwelijksdag.

Praktische tips voor je huwelijksdag

trouwtips-appDe trouwtips in de applicatie kun je gebruiken als je bezig bent met de voorbereidingen voor je huwelijksdag. Er komt echt veel bij kijken en soms zelfs zoveel, dat je op een gegeven moment de bomen door het bos niet meer ziet. In de app Trouwtips worden er vijf belangrijke categorieën getoond, waarin alle tips op een duidelijke manier omschreven staan. Elk tip in een categorie wordt bovendien verduidelijkt met een bijpassende foto.

Trouwtips op Pinterest

Als je gaat trouwen wil je natuurlijk zoveel mogelijk ideeën op doen en daarom is het handig dat je vanuit de applicatie rechtstreeks naar het account Trouwtips-Pinterest kunt gaan. Daar doe je op allerlei gebieden inspiratie op, zoals met betrekking tot decoratieve elementen, maar ook op het vlak van prachtige trouwjurken net als op het gebied van bruidstaarten of schitterende trouwringen. Dus heb je plannen om te trouwen en wil je gebruikmaken van handige tips en inspiratie opdoen, installeer de Trouwtips dan op je iPhone.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's