Lyrics, songteksten op je iPhone

Redactie
31 januari 2009, 15:00
1 min leestijd
Lyrics, songteksten op je iPhone

Een paar dagen geleden kregen wij van moop.me een test versie van de applicatie lyrics. Met deze applicatie kan je makkelijk en snel songteksten opzoeken van je favoriete liedjes. De applicatie staat nog niet in de App Store te koop, maar dat kan zeer binnenkort wel eens veranderen.

<p></p>

De applicatie staat al een aantal weken in de wacht bij Apple om in de App Store te verschijnen. Het kan nu dus elk moment verschijnen. Wat de applicatie gaat kosten is nog niet bekend.

Met de applicatie kan je dus songteksten opzoeken uit een grote database van ruim 70.000 liedjes. Als je een liedje gevonden hebt, en je bent van plan het vaker op te zoeken, kan je het opslaan bij favorieten. Op deze manier kan je het liedje binnen 2 tikken terug halen.

Lees verder na de advertentie.

Lyrics in gebruik

Ik drum in een bandje. We repeteren elke week 2 tot 3 uur waarvan we de meeste tijd een beetje aan het jammen zijn. Tijdens het jammer komen er telkens bekende nummers voorbij, maar de zangeres weet dan de songteksten niet precies. Normaal doet ze dan maar wat, maar nu hoefde dat deze week niet meer.

<p></p>

Met mijn iPhone in haar hand ging het allemaal veel beter. Nu waren wij in staat om hele liedjes te spelen, zonder dat we iemand buiten sloten.

Conclusie

Lyrics is een mooi, simpel programma dat precies doet wat het hoort te doen. Geen fratsen, precies goed. Als je nou eens de aandrang krijgt om te gaan zingen in een dronken bui, dan zing je in ieder geval de goede tekst. Ik hoop voor jullie dat het snel in de App Store verschijnt.

Wat: Lyrics
Wie: moop.me
Cijfer: 8
Link: Binnenkort verschijnt de applicatie in de App Store. We houden jullie op de hoogte.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's