Lowlove brengt onofficiële Lowlands-app uit
Redactie

Het festival Lowlands is de laatste jaren erg populair in Nederland. Dit jaar waren de 50.000 kaarten zelfs binnen een aantal minuten uitverkocht. De populariteit is niet alleen te merken aan de kaartverkoop. Er zijn zelf ‘fansites’ die duizenden bezoekers per dag hebben. Één daarvan is Lowlove.nl. Deze bedenkers van deze website hebben dit jaar voor het eerst een applicatie laten ontwikkelen.

Onofficiële festivalgids

De applicatie van Lowlove lijkt eigenlijk erg veel op de officiële Lowlands-app. Je kan hiermee namelijk het blokkenschema en informatie over de artiesten bekijken. Je kan ook zelf een schema met ‘favorieten’ samenstellen. Er is echter één functie in dit onderdeel dat niet te vinden is in de officiële applicatie: Lokale-notificaties. Hierdoor vergeet je geen enkel optreden als je op het festival rondloopt.

Op dit moment missen er nog enkele optredens in de onofficiële festivalgids, maar deze zullen waarschijnlijk nog vóór het festival aan de applicatie worden toegevoegd. Dit jaar hebben de Lowlanders dus twee volwaardige applicaties om uit te kiezen!

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.