LowLands-applicatie staat in de App Store

De officiële LowLands-applicatie staat in de App Store. Met deze applicatie kan je onder andere het programma van het populaire festival bekijken. Dit programma wordt weergeven via een blokschema. Hierdoor zie je in één oogopslag welke artiesten er tegelijk optreden.

IMG_0532Als je in dit schema een artiest of band aantikt, krijg je informatie over de act te zien. Onderin dit scherm zit een knop met ‘Favoriet’. Als je dit aantikt, krijg je deze act ook te zien in je favorieten-lijstje.

LowMap

In de applicatie kan je ook de plattegrond van het festival bekijken. Door op een tent te tikken, kan je kijken welke artiest er op dat moment optreedt, en welke artiesten volgen.

Buddy Finder

Deze applicatie bevat ook een Buddy Finder. Hiermee kan je je vrienden gemakkelijk vinden, mits ze een telefoon met de LowLands-applicatie hebben. Door samen met je vrienden een code-woord af te spreken, kan je hun locatie zien. Je kan je locatie updaten door met je vinger op de kaart te tikken. Na het typen van een bericht dat bij je locatie komt te staan, word je locatie op de kaart gezet.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Altijd up-to-date

Bij het opstarten van de applicatie krijg je de optie om de applicatie te updaten. Hiermee haal je de nieuwtjes binnen, en haal je de recentste versie van het blokschema binnen. Hierdoor word je nooit verrast, want er willen nog wel eens artiesten afzeggen door bijvoorbeeld ziekte. Als die gebeurt zie je dus meteen de afmelding en de eventuele vervanger.

Lowlands 09 is gratis te downloaden uit de App Store.

IMG_0528IMG_0530

IMG_0531IMG_0529

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.