Lowlands 2013 app verschenen
Roel van Hout

Nog maar twee weken, en dan is het weer zover: Lowlands, één van de grootste festivals van Nederland, gaat weer van start. De voorpret kan vanaf nu beginnen met de officiële Lowlands 2013 app.

De Lowlands 2013 app bevat een plattegrond van het festivalterrein in Biddinghuizen, een lijst van artiesten, nieuws over concerten en een schema waarin je gemakkelijk kunt opzoeken welke band wanneer en waar optreedt. Dat is, zoals gebruikelijk op festivals, weergegeven in blokken, zodat snel te zien is welke bands elkaar eventueel overlappen.

Lowlands 2013 appJe kunt artiesten die je wilt zien markeren in de app, zodat je een kwartiertje op voorhand een push-notificatie krijgt van de app. Zorg ervoor dat je de app op tijd installeert, want de line-up is zoals ieder jaar weer erg uitgebreid. Het plannen van een goed schema kan dan ook best even wat tijd kosten!

Lowlands 2013 app te koppelen aan Facebook

Door de Lowlands 2013 app te koppelen aan Facebook, kun je handig zien wie van je vrienden – mits ze de app ook gebruiken, natuurlijk – bij welke concerten aanwezig zijn.

Het al maanden stijf uitverkochte festival wordt van 16 tot en met 18 augustus gehouden in Biddinghuizen. Nog maar twee weken!

De app is gratis te downloaden in de App Store.

 

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.