Lowlands 2012 app beschikbaar voor iPhone
Redactie

Ga jij naar het driedaagse muziekfestival Lowlands in Biddinghuizen? Dan moet je zeker de Lowlands 2012 app op je iPhone downloaden. Alle actuele informatie wordt er in opgenomen net als een handige plattegrond van het festivalterrein.

Artiesten

Tijdens het driedaagse muziekfestival van 17 augustus tot en met 19 augustus 2012 wil jij je favoriete artiesten natuurlijk zien optreden. Via de app zie je een overzicht van alle artiesten, die zullen optreden. Ook kun je actuele informatie in de gaten houden via de Twitter timeline. De app is praktisch in gebruik, want je kunt je favoriete optredens als favoriet markeren. Je krijgt dan vijftien minuten voordat de artiest zal optreden een herinnering toegezonden. Natuurlijk is er ook een blokschema aanwezig in de app Lowlands 2012, zodat je altijd ziet wie er op welke dag en op welke tijd zal optreden.

Plattegrond

Als je op een enorm festivalterrein bent, dan raak je soms wel eens gedesoriënteerd. Met de Lowmap in de applicatie vind jij echter altijd je weg weer terug. De plattegrond biedt een overzichtelijke kaart, zodat jij eenvoudig de weg naar de podia kunt vinden. Ook andere praktische zaken worden er uiteraard op aangegeven. Het is dus een complete plattegrond van het festivalterrein, die je zeker van pas zal komen.

De applicatie Lowlands 2012 is gratis beschikbaar voor je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.