Lowlands 2010 vanaf nu in de App Store

Redactie
3 augustus 2010, 20:02
1 min leestijd
Lowlands 2010 vanaf nu in de App Store

De officiële applicatie van Lowlands 2010 staat vanaf vandaag in de App Store. De ‘Mobile Guide’ kan je precies vertellen wat er op de verschillende podia gebeurt op het moment dat je de applicatie start. De applicatie lijkt op de voorganger, maar werkt net even iets soepeler. De vorige versie voelde aan als ‘java-software’, maar deze versie voelt eindelijk als een volwaardige iPhone-applicatie.

‘Fastlane’

Met de applicatie kan je natuurlijk allerlei informatie lezen over het festival. Je kan het programma bekijken, biografieën van artiesten lezen en de kaart van het festivalterrein bekijken. Dit jaar is de ‘Fastlane’-knop voor het eerst te vinden in de applicatie. Hiermee kan je kijken of je een ‘Fastlane ticket’ hebt gewonnen. Met zo’n ticket kan je gebruik maken van een speciale, snelle ingang voor het festival.

Kaarten voor Lowlands 2010

Op dit moment is Lowlands 2010 helemaal uitverkocht. Vanmiddag zijn er ruim 600 extra kaarten beschikbaar gekomen voor het populaire festival, maar deze zijn ook weer binnen een aantal minuten verkocht.

Lees verder na de advertentie.

Screenshots

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's