Lief avontuur Love You To Bits is Apples gratis App van de Week

Erwin Vogelaar
9 maart 2017, 19:15
2 min leestijd
Lief avontuur Love You To Bits is Apples gratis App van de Week
Love You To Bits

Love You To Bits

€ 3,99

Reviewscore

8

Als onderdeel van Apples gratis App van de Week is nu het aandoenlijke puzzelavontuur Love You To Bits gratis te downloaden in de App Store. Aanrader!

Lees verder na de advertentie.

Love You To Bits

Elke week plaatst Apple een app uit de App Store in de aandacht, door deze een week lang gratis aan te bieden. Het is extra leuk als dit een app is waar we zelf ook enthousiast van worden. Dat is de komende week bijvoorbeeld het geval, want de game Love Me To Bits is uitgekozen tot gratis App van de Week door Apple. De game kwam een jaar geleden uit en stond toen op de eerste plek in onze top 10 games voor februari 2016.

Love You To Bits is een aandoenlijk puzzelavontuur. Je speelt als een klein mannetje dat zijn robotvriendinnetje verliest door een explosie. Er is gelukkig nog hoop. De robot is namelijk in kleine stukjes op verschillende planeten terecht gekomen. Aan jou de taak om naar deze planeten te reizen en daar talloze puzzels op te lossen. Alleen zo krijg je beetje bij beetje je liefde weer terug.

Verwacht met Love You To Bits geen breinbreker, maar een lief avontuur met leuke puzzels. De game heeft humor en een fijne stijl. Niet elke planeet is even uitgebreid, maar er is genoeg te ontdekken en op te lossen voordat je alle stukjes van de robot bij elkaar hebt gevonden. Toen het spel voor 3,99 euro werd aangeboden, was het al meer dan de moeite waard. Nu je het gratis kunt downloaden, kan niets je meer tegenhouden.

Love You To Bits downloaden

De komende week is de game dus helemaal gratis te downloaden in de App Store. Downloaden doe je door op onderstaande link te klikken. Voor het gebruik van de app heb je 317MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 8.0 draaien.

Love You To Bits

Alike Studio

€ 3,99 via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Aanmelden
Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen