LouLou: Nederlandse gratis iPhone-app om af te spreken
Wouter Nijsen

LouLou is een app van Nederlandse bodem die volledig gratis is en je vlot vragen laat aanmaken met meerdere antwoorden, die vervolgens rap zijn te delen via WhatsApp.

Eerder deze week verscheen LouLou in de App Store, een app die erg handig is als je bijvoorbeeld een cadeau moet uitzoeken met meerdere mensen, een activiteit wilt prikken of even moet zien wie op een bepaalde datum allemaal beschikbaar zijn. Natuurlijk, er zijn voor ieder doel specifiekere apps te vinden, die wellicht iets beter werken, maar met LouLou verlopen alle drie van deze scenario’s vrij soepel.

In LouLou kun je namelijk een vraag aanmaken en daar zelf wat antwoorden aan hangen. Dit gebeurt vanuit een simpel ogende en overzichtelijke interface. Vervolgens kun je de link naar deze vraag delen met al je vrienden, al stuurt de app je vooralsnog enkel door naar WhatsApp. Dit is wel wat vreemd, aangezien een link delen via Facebook Messenger, Google Hangouts of zelfs iMessage net zo gemakkelijk gaat.

Als dit allemaal is gebeurd, kunnen mensen de antwoorden aankruisen die op hen van toepassing zijn en eventueel zelfs nieuwe antwoorden toevoegen. Zo houd je bij sommige hectische groepsgesprekken – bijvoorbeeld bij het afstemmen van een verjaardagscadeau – de huidige stand van zaken altijd overzichtelijk. Probeer de app ook eens uit, zouden wij zeggen.

Simpele Datumprikker - LouLou

Triple IT

9 (580 reviews)
Gratis via App Store
Simpele Datumprikker - LouLou
Simpele Datumprikker - LouLou
Simpele Datumprikker - LouLou
Simpele Datumprikker - LouLou

Via: iPhoneclub

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.