Loterij: Loten van verschillende kansspelen in de gaten houden

Redactie
2 januari 2011, 17:37
1 min leestijd
Loterij: Loten van verschillende kansspelen in de gaten houden

Ongeveer een jaar geleden brachten wij de applicatie ‘Loterij’ onder de aandacht. Met deze applicatie kon je toen je loten van de staatsloterij opslaan, en je prijzen bekijken als de trekking geweest was. Nu, één jaar later, is de applicatie een stuk uitgebreider. Je kan nu bijvoorbeeld ook loten van andere loterijen in de applicatie opslaan en bekijken.

Andere loterijen

Je kan nu de loten van de Staatsloterij, Bankgiroloterij, Postcodeloterij en de Lotto aan de applicatie toevoegen. Je ziet in één overzichtelijk scherm of je prijzen hebt gewonnen met de verschillende loten. Dit kan je een hoop werk schelen, want de websites van loterijen zijn over het algemeen lastig om door te komen. Door de grote hoeveelheid prijzen is het soms lastig om precies te zien of je zelf iets gewonnen hebt.

Veel reclame, maar wel gratis

De applicatie is sinds een aantal weken gratis te downloaden. De ontwikkelaars hebben nu echter wel reclame aan de applicatie toegevoegd. Het is niet mogelijk om de reclame weg te kopen, en dus ben je hier altijd aan gebonden.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's