De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Lost Within: bangmakerij werkt prima op iOS

Rutger Otto
19 april 2015, 13:02
2 min leestijd
Lost Within: bangmakerij werkt prima op iOS
Lost Within

Lost Within

€ 3,99

Reviewscore

7,5

Speel je Lost Within op je iPhone of iPad met de gordijnen dicht en een koptelefoon op, dan zul je niet erg op je gemak zijn. Een prima horrorgame voor iOS.

Lees verder na de advertentie.

Lost Within

Lost Within is een spel van Amazon Game Studios en het eerste dat buiten de platformen van Amazon beschikbaar komt. De game is gemaakt door hetzelfde team dat eerder Prey maakte, een shooter voor consoles en computers.

In Lost Within speel je vanuit de eerste persoon en moet je zorgen dat je levend uit een gesticht komt, waar monsters wonen. Om dat te doen, moet je het geheim van de duistere plek zien te ontrafelen. Dat doe je voornamelijk door te sluipen en te verstoppen.

Onheilspellend

Een gesticht is een bekende plek voor horrorgames en werkt ook in Lost Within goed om je de stuipen op het lijf te jagen. Niet alleen omdat de ‘verlaten’ plek er zelf al eng, ranzig en onheilspellend uitziet, ook omdat de audio erg goed is. Met een koptelefoon om spelen is dan ook aan te raden. Daarnaast is dit spel ook weer een genot voor het oog, alleen de belichting is al prachtig. En dat voor een iOS-game.

Als speler moet je verschillende stukjes informatie verzamelen in het gebouw. Het spel is vrij lineair en alle benodigdheden worden opgelicht, zodat je niets over het hoofd ziet. De besturing is over het algemeen goed, maar als je in paniek wegrent en ergens achter blijft haken (wat soms voorkomt) is dat vervelend.

Lost Within downloaden

Lost Within biedt niks nieuws binnen het horrorgenre, maar weet wel te overtuigen in wat het doet. Word je graag bang gemaakt, dan is 6,99 euro een goede investering in dit spel. Om te installeren is 614MB aan vrije opslagruimte nodig en minimaal iOS 8.1.

Lost Within

AMZN Mobile LLC

€ 3,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Lost Within
Lost Within
Lost Within
Lost Within
Lost Within
Lost Within
Lost Within
Lost Within
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu