Zoek het huis van een verdwaald meisje in puzzelgame Lost Maze

Rutger Otto
28 augustus 2016, 13:37
2 min leestijd
Zoek het huis van een verdwaald meisje in puzzelgame Lost Maze
LOST MAZE

LOST MAZE

Gratis

Reviewscore

7

Lost Maze is een nieuw spelletje in de App Store, waarin je een verdwaald meisje door doolhof-levels laat lopen om haar huis terug te vinden.

Lees verder na de advertentie.

Doorloop het doolhof

De nieuwe iOS-game Lost Maze draait om een meisje genaamd Misty. Zij woont in het doolhof, maar op een dag wordt het hof verzwolgen door een duistere schaduw. Misty komt vast te zitten en het is aan jou de taak om te zorgen dat het meisje weer veilig thuis komt. Er zijn vier hoofdstukken met in totaal 60 levels om te doorlopen.

De levels zijn altijd cilindervormig en om een level van begin tot eind te halen, moet Misty valstrikken en vijanden vermijden. In het spel bestuur je niet het meisje zelf, want zij loopt automatisch. In plaats daarvan draai je aan ringen van het level om haar looproute te veranderen. Zo kun je de obstructie die eerst in de weg stond verslepen, zodat Misty er langs kan. Ook kun je gebruikmaken van springplanken en een aantal andere hulpmiddelen om bij de finish van een level te komen.

Verdienmodel

Loopt Misty ergens tegenaan, dan gaat ze de andere kant op. Een stippellijntje geeft de route aan. Hier moet je als speler gebruik van maken, wil je het einde halen. Ook moet je slim swipen en lopen om per level alle drie de sterren te bemachtigen, al zijn die niet verplicht om een level te halen. Kom je verder in het spel, dan worden de puzzels logischerwijs ingewikkelder.

Lost Maze is gratis te downloaden in de App Store, maar werkt wel met het freemium-model. Na acht pogingen moet je tien minuten wachten tot je verder kunt spelen of betalen. In de game zijn ook tientallen personages (naast Misty) vrij te spelen. Daarvoor kun je rode smaragden sparen, maar je kunt karakters ook zomaar vinden.

Lost Maze downloaden

Lost Maze is een leuk en uitdagend spelletje en leent zich prima voor korte potjes, vooral omdat de app steeds zelf een pauze van 10 minuten inlast. Via onderstaande link kun je de app downloaden.

LOST MAZE

LI WEN

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu