Ritmisch skateboarden in Lost in Harmony, Apples gratis App van de Week

4 november 2016, 19:03
1 min leestijd
Ritmisch skateboarden in Lost in Harmony, Apples gratis App van de Week
Lost in Harmony

Lost in Harmony

Gratis

Klim op je skateboard en ga op reis in Lost in Harmony, de nieuwe Apple gratis app van de Week. Profiteer nu om Lost in Harmony gratis te blijven spelen.

Lees verder na de advertentie.

Lost in Harmony gratis downloaden

Iedere week zet Apple een nieuwe app in het zonnetje in de App Store. Op donderdagavond wordt de Uitgelicht-pagina vernieuwd en daar hoort ook een nieuwe App van de Week bij. Dit keer is Lost in Harmony aan de beurt, een game die een endless runner combineert met cartooneske graphics en een spannende soundtrack.

Lost In Harmony gratis

In de game bekijk je de hoofdpersoon van voren, terwijl hij wordt achtervolgd door agenten, tsunami’s en andere gevaren. Zoals wel vaker bij dit soort spellen begint ook Lost in Harmony redelijk simpel, maar wordt de moeilijkheidsgraad langzaam maar zeker opgevoerd.

De muziek speelt een grote rol in het spel, omdat dit bepaalt hoe snel en waneer je van baan moet wisselen. Dit maakt van Lost in Harmony een interessante mix tussen een endless runner en ritmespel. Naast de avontuurmodus kun je ook levels spelen die door andere spelers gemaakt zijn. Mocht de gameplay je dus bevallen, dan kun je rekenen op een enorme hoeveelheid spelergemaakte bonuslevels.

Normaal gesproken kost Lost In Harmony €3,99 maar de komende zeven dagen kun je hem volledig gratis uit de App Store plukken.

Lost in Harmony

Digixart Entertainment

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu