Muziek-app Loopimal is de gratis App van de Week

Thomas Haenen
8 juli 2016, 9:04
2 min leestijd
Muziek-app Loopimal is de gratis App van de Week
LOOPIMAL by YATATOY

LOOPIMAL by YATATOY

€ 4,99

Reviewscore

7

Loopimal is een creatieve app die de muzikaliteit van je kinderen moet stimuleren, maar volwassenen zullen er ook plezier aan beleven. Het spel is tijdelijk gratis te downloaden in de App Store als de gratis App van de Week.

Lees verder na de advertentie.

Loopimal gratis

Apple heeft Loopimal uitgeroepen tot de App van de Week, wat betekent dat je de titel nu gratis kunt downloaden voor je iPhone of iPad. Het spel heeft geen extra content die verstopt zit achter in een in-app aankoop, dus je haalt de hele applicatie volledig en reclamevrij in huis.

Open je Loopimal, dan verschijnen er verschillende dieren in beeld. Ieder heeft heeft zijn eigen geluiden die je met de gekleurde knoppen onder in beeld kunt afspelen. Zet de knoppen naast elkaar om de dieren een ritme te laten afspelen. Eventueel kun je zelfs verschillende dieren combineren.

Binnen een mum van tijd heb je je scherm gevuld met een groep melodieuze dieren. Het spel is eigenlijk bedoeld om kinderen kennis te laten maken met muziek, maar ook volwassenen zullen zich waarschijnlijk vermaken met deze educatieve app. Yatatoy, de ontwikkelaar van de app, heeft Loopimal na de release met updates voorzien van nieuwe dieren. Zo werden eerder dit jaar onder andere de panda en het nijlpaard toegevoegd, beide met hun eigen sets geluiden.

Dezelfde ontwikkelaar heeft verschillende andere titels waarbij dieren en creativiteit centraal staan. Zo is er ook Drawnimal, waarin een dierengezicht op je iPhone of iPad getoond wordt. Vervolgens leg je je toestel op een vel papier en teken je de rest van het dierenlichaam er zelf omheen. Drawnimal werd twee jaar geleden al een keer gratis weggegeven door Apple.

Loopimal voor iOS downloaden

Loopimal kun je tot aanstaande donderdag helemaal gratis downloaden via onderstaande link. Daarna gaat de normale prijs van 2,99 euro weer in. Het spel vereist 51,8MB aan opslagruimte en werkt op elk toestel met iOS 5.1 of nieuwer.

LOOPIMAL by YATATOY

YATATOY

€ 4,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu