De iPhone 15 nu scherp geprijsd!

Looksery: tweak je gezicht met deze ‘lachspiegel-app’

Rutger Otto
27 oktober 2014, 12:13
2 min leestijd
Looksery: tweak je gezicht met deze ‘lachspiegel-app’

Er zijn genoeg apps die je gezicht veranderen. Zo zijn er de bekende apps die je ouder of kaal maken, maar Looksery doet het net iets anders. De app verandert je gezicht in real-time.

Lees verder na de advertentie.

looksery

Looksery is als een lachspiegel. Je richt de iPhone-camera op de voorkant naar jezelf en vervolgens zie je jouw hoofd, maar getweakt. Wil je een bredere kin of juist een slanker gezicht, dan past de app je hoofd in real-time aan.

Looksery vervormt je gezicht

Bij het openen van de app heb je meteen toegang tot 18 verschillende vervormingen. Sommigen zijn subtiel, zoals het veranderen van de kleur van je ogen, anderen vervangen jouw gezicht door iets geheel anders. Zo is het mogelijk om jezelf als panda, gekko of een soort Ghostrider in beeld te krijgen. Open jij je mond, dan doen zij dat ook. Beweeg je met je wenkbrauwen, dan gebeurt op het scherm hetzelfde.

Looksery maakt een 3d-scan van je gezicht en registreert live de bewegingen die je maakt. Deze worden in real-time vertaalt naar hetgeen er op je iPhone getoond wordt. Dat geeft (mits het werkt) erg gave en grappige effecten. Met de Monster-functie jaag je jouw vrienden de stuipen op het lijf. Je kan jezelf in normale toestand filmen, maar zodra je je mond opent, wordt het hele beeld grijs en grauw, worden je ogen donker en klinkt er een schreeuw. Ik doe het even voor:

Video’s en foto’s delen

In de toekomst worden misschien real-time videochats mogelijk met de app, maar momenteel kun je alleen nog video’s opnemen of foto’s maken. Die kun je vervolgens gemakkelijk delen via onder meer Facebook, Twitter, Instagram. Ook zijn ze lokaal op te slaan.

Looksery downloaden

Looksery is gratis te downloaden voor iOS 7 of nieuwer. Voor de installatie is 47,8MB aan vrije opslagruimte benodigd.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu