Dankzij Lookmark vergeet je geen apps meer te downloaden

Rutger Otto
6 oktober 2015, 14:07
2 min leestijd
Dankzij Lookmark vergeet je geen apps meer te downloaden
Lookmark

Lookmark

Gratis

Reviewscore

7,5

Wil je een app downloaden, maar kan het op dit moment even niet? Met Lookmark stel je een herinnering in, zodat je hem bij thuiskomst alsnog kunt binnenhalen.

Lees verder na de advertentie.

Lookmark-app voor iOS

Het is niet altijd mogelijk om een app die je tegenkomt direct te downloaden. Bijvoorbeeld als je hem over wifi wil binnenhalen terwijl je onderweg bent. Soms kom je een app tegen op je pc, maar moet je hem in de App Store op de iPhone gaan zoeken voordat je hem kan installeren. Dat kan allemaal veel gemakkelijker, dachten de makers van Lookmark.

De dienst komt niet zomaar aan zijn naam. Lookmark lijkt namelijk op het woord bookmark. Dat verraadt waarschijnlijk al waar de app goed in is: namelijk het opslaan van bepaalde apps om later te downloaden. Deze lijst van apps is vanaf al je apparaten toegankelijk, zodat je kan downloaden wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Snel apps opslaan

lookmark

Heb je Lookmark op de iPhone of iPad geïnstalleerd, dan kun je de app vanuit de App Store gebruiken. Bij een app die je wil downloaden, tik je dan op de deelknop bovenin beeld. Vervolgens kies je de Lookmark-app in de bovenste balk (eerst even inschakelen via de Meer-knop) en je app wordt opgeslagen. Vervolgens kun je instellen dat je een notificatie krijgt voor de app, zodat je het niet vergeet. In de Lookmark-app staan alle opgeslagen apps netjes onder elkaar.

Ben je een Chrome-gebruiker, dan kun je apps ook vanaf je Mac of pc opslaan in Lookmark. Daarvoor is een speciale extensie te downloaden. Kom je op een webpagina waar apps worden weergegeven, dan klik je op de extensie en sla je hem op. Al met al is Lookmark een handige manier om snel toffe apps op te slaan, zonder dat je jezelf linkjes moet opsturen of andere omwegen moet installeren.

Lookmark

Heybox AB

Gratis via App Store

Lookmark
Lookmark
Lookmark
Lookmark
Lookmark
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu