De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Lone Wolf: grootse en prijzige rpg met topverhaal nu gratis

Wouter Nijsen
6 april 2014, 7:32
2 min leestijd
Lone Wolf: grootse en prijzige rpg met topverhaal nu gratis

Voor het omvangrijke rollenspel Lone Wolf ging app-ontwikkelaar Bulkypix in zee met Joe Dever, één van de meest gerenommeerde auteurs op het gebied van fantasy en videogames. Het zorgde voor een groots avontuur met een uitstekend verhaal voor de iPhone en de iPad, welke nu een hele week gratis te downloaden is in de App Store.

Lees verder na de advertentie.

lone wolf

Apple riep Lone Wolf uit tot App van de Week. Dat betekent dat de role-playing game een week lang gratis wordt aangeboden. Normaal betaal je een kleine vijf euro voor het rollenspel. De game is sinds eind 2013 verkrijgbaar en wordt goed ontvangen door zowel critici als liefhebbers van rpg’s.

Lone Wolf is dan wel tijdelijk gratis, je krijgt lang niet alle content van deze duistere titel. De game is verdeeld over enkele hoofdstukken die gefaseerd in de App Store worden aangeboden. Om het tweede hoofdstuk van het verhaal te ontgrendelen dien je vanuit de app nog een bedrag van 4,49 euro over te maken.

Groots verhaal in Lone Wolf

lone wolf

Wil je toegang tot de volledige game, dan moet je een fiks bedrag van 8,99 euro aftikken. Dat is behoorlijk duur voor een iOS-game, maar de makers beloven dat Lone Wolf één van de grootste mobiele games aller tijden is. Momenteel zijn alleen nog de eerste twee chapters beschikbaar, maar later dit jaar vullen de makers het verhaal aan met meer hoofdstukken.

Lone Wolf doet zich omschrijven als een boekrpg. De game bestaat voor vijftig procent uit tekst. Bij bepaalde passages slaat de game over naar een rollenspel en beleef je mythische avonturen. Je kunt een eigen stempel op het verhaal drukken en dus zelf het spelverloop bepalen.

Lone Wolf gratis downloaden

Het verhaal van Lone Wolf is van een uitzonderlijk hoog niveau. Het script is gebaseerd op het werk van Joe Dever, die meester is in het bedenken van fantasieverhalen voor videogames. De illustraties in het boek zijn handgemaakt, terwijl de in-game locaties in schitterend 3D worden weergegeven.

Je kunt, zoals het een goede rpg betaamt, een eigen karakter aanmaken en deze trainen door gevechten aan te gaan met lugubere monsters. Er zitten naast gevechten ook een hoop puzzels in de game verwerkt. De verwachting is dat Joe Dever’s Lone Wolf tot donderdag 10 april gratis te downloaden is in de App Store.

→ Vind meer leuke en goede games op onze iPhone apps pagina.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu