Loesje komt met iPhone app

Redactie
16 maart 2010, 20:02
1 min leestijd
Loesje komt met iPhone app

Terwijl de PvdA een nieuwe versie van Loesje introduceert heeft Loesje zelf nog maar eens van zich zelf laten horen door een iPhone applicatie te maken. Loesje staat bekend om haar mooie spreuken die op veel posters worden gedrukt. De leuzen gaan meestal over dingen die in het nieuws zijn of over hetgeen dat iedereen gelijk is. Je zou denken dat de app heel simpel is en dat je alleen de spreuk ziet maar toch zitten er nog een paar kleine opties in.

Zo kun je vanuit de app het plaatje met de tekst erop direct doormailen via het mailknopje dat bovenin beeld staat. Ook kan je de tekst een cijfer geven van 1 tot 5 en een reactie plaatsen over het plaatje dat te zien is. Als laatste is er een kruisje te vinden waarmee je de applicatie af kunt sluiten. Zoiets hebben we nog niet eerder gezien aangezien het meestal de thuisknop was die de applicatie liet afsluiten.

Voor de mensen die graag elke dag een spreuk voor aan de muur van Loesje wil hebben is de applicatie uit de App Store te downloaden.

Lees verder na de advertentie.

Spotlight: Mail

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's