Maak een kleine planeet van je omgeving met Living Planet
Rutger Otto

Misschien ken je het filmpje van de jongen die over een klein planeetje lijkt te fietsen, alsof hij de hoofdrol speelt in Super Mario Galaxy. Daarvoor heb je niet per se vier GoPro-camera’s voor nodig, met Living Planet tover je jouw foto’s en video’s vanzelf om in een miniatuurplaneet.

Living Planet 2.0

living planet kleinDe app is nu toe aan een grote update, waarmee je deze planeetjes nog mooier kan vastleggen. In Living Planet kun je foto’s en video’s uit je galerij kiezen en die zodanig bewerken dat het geheel rond wordt getrokken. Daardoor lijkt het alsof je omgeving een kleine planeet is. Omgedraaid kan het ook: de omgeving krult zich om een cirkelvormig stukje hemel.

Met de update kun je gebruik maken van zes nieuwe tools om de manipulatie te tweaken. Zo kun je onder meer de draaiing, de afstelling en de grootte aanpassen. Dat doe je simpelweg door te schuiven, zoals je van bijvoorbeeld Instagram gewend bent. Daarnaast kun je de foto uitsnijden en van filters voorzien.

In Living Planet 2.0 is het eveneens mogelijk om muziek toe te voegen aan je video’s, waardoor je creaties nog toffer worden. Een video moet overigens wel verwerkt worden, om ieder frame te vervormen. Je kunt live meekijken hoe dat gebeurt en meteen ingrijpen als je het er lelijk uit vindt zien.

Download Living Planet

De app Living Planet is in de App Store te downloaden voor 99 cent. Je iPhone, iPad of iPod touch dient voorzien te zijn van iOS 7 of nieuwer. Er is 9,4 MB aan vrije opslagruimte nodig om de app te kunnen installeren.

Living Planet

Samer Azzam

€ 2,29 via App Store

Living Planet
Living Planet
Living Planet
Living Planet
Living Planet

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.