Living Earth HD app voor iPhone in de aanbieding
Redactie

Momenteel is de universele Living Earth HD app voor de iPhone in de aanbieding. Je kunt deze geweldige app tijdelijk downloaden voor de helft van de prijs. Naast een wereldklok volg je op 3D kaarten het weerbericht tot in detail.

Weersimulaties

Met de app Living Earth HD op je iPhone bekijk je 3D simulaties van het weer. Volg bijvoorbeeld een tropische wervelstorm en ontdek de indrukwekkende wolkenpatronen. De informatie wordt via satellieten naar de aarde gezonden en om de drie uur wordt de informatie bijgewerkt. Vorig jaar werd deze app in Apple’s App Store Rewind nog uitgeroepen tot de beste Diensten-app. Versie 2.0 is net uitgebracht, waarbij er nog meer live weersomstandigheden te bekijken zijn. Ook kun je de app als wekker gebruiken met een muziekfunctie.

Veelzijdige app

Met de Living Earth HD app kun je natuurlijk de vooruitzichten van het weer bekijken. Ook wordt de temperatuur en de luchtvochtigheid weergegeven in 3D weerkaarten. Het is een bijzonder veelzijdige app met een combinatie van functies, zoals een wereldklok, weersvooruitzichten en wekker met muzikale functie. Er is enorm veel informatie over miljoenen plaatsen op de wereld beschikbaar. Zo vind je bijvoorbeeld ook gegevens over de zonsopkomst en informatie over de ijsbedekking op de aarde.

De app Living Earth HD is tijdelijk in de aanbieding voor de helft van de prijs. Download de app tijdelijk voor 0,79 euro op je iPhone.

Living Earth - Clock & Weather

Radiantlabs, LLC

10 (2 reviews)
€ 3,49 via App Store
Living Earth - Clock & Weather
Living Earth - Clock & Weather
Living Earth - Clock & Weather
Living Earth - Clock & Weather
Living Earth - Clock & Weather

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.