Onbeperkt Live Foto’s omzetten in GIFjes met Lively
Gijs Ettes
Lively - Live Photo to GIF

Lively - Live Photo to GIF

Gratis

Onze score

8

De ontwikkelaars van Lively hebben hun app, waarmee je Live Foto’s omzet in een deelbaar GIF-bestand, voorzien van een flinke update. Versie 2.0 is nog steeds gratis, maar laat je nu onbeperkt foto’s converteren.

Live foto’s omzetten

De enige kanttekening is dat de gratis versie van Lively een watermerk plaatst op een Live Foto’s die is omgezet in een GIFje. Kun je daar niet mee leven, dan kun je het watermerk weghalen met een in-app aankoop van 1,99 euro. Daarmee is Lively even duur als een vergelijkbare app als Live Gif.

Een andere handige vernieuwing die versie 2.0 van Lively introduceert, is de mogelijkheid om Live Foto’s bij te snijden, om zo bijvoorbeeld stukken waar de camera te veel beweegt te verwijderen. Daarnaast kun je nu Live Foto’s uit elk album selecteren en eventueel een stilstaand beeld van de foto opslaan.

Andere belangrijke verbeteringen zijn nieuwe deelopties voor Twitter en Tumblr, en een previewmodus die direct wijzigingen toont die je hebt aangebracht aan de Live Foto. Ook zijn er nieuwe talen en toegankelijkheidsopties toegevoegd. Uiteraard heeft Lively ook ondersteuning voor 3D Touch en is het mogelijk om Live Foto’s als GIF of filmpje te exporteren. De app is 11,7MB groot en vereist dat je in het bezit bent van een iPhone 6S (Plus) met iOS 9+.

Lively - Live Photo to GIF

Tiny Whale Pte. Ltd.

10 (7 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.