Live tv kijken bij KPN via je iPhone
Redactie

Sinds gisteren heb je de mogelijkheid om via je iPhone bij KPN live televisie te kijken via de app KPN  iTV Online. Naast het volgen van live televisie, kun je ook programma’s terugkijken via Programma Gemist.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Uitbreiding naar iPhone

KPN iTV Online was al beschikbaar voor de iPad en laptop, waarbij KPN de eerste aanbieder in Nederland is geweest. Met je iPhone kun je bij KPN nu dus overal in huis televisie kijken. Met de update is er niet alleen sprake van een uitbreiding naar de iPhone, want ook het zenderaanbod is met BBC 1 en BBC 2 verder uitgebreid. Op 6 augustus zal de app ook beschikbaar komen voor Android smartphones met versie 3.0 of hoger.

Nieuw menu

De app KPN iTV Online voor de iPhone is voorzien van een nieuw menu. Dat maakt het bladeren door de Programma Gids en Videotheek Thuis nog eenvoudiger. Verder is de zoekfunctie van de applicatie uitgebreid met betrekking tot de resultaten voor de Elektronische Programmagids. Je moet natuurlijk wel klant zijn van de Interactieve TV van KPN om overal in je huis of in de tuin met je iPhone televisie te kunnen kijken. Je hoeft verder niets extra’s te betalen, want deze faciliteit wordt gratis ter beschikking gesteld en maakt onderdeel uit van het KPN pakket.

De app KPN iTV Online is gratis voor je iPhone beschikbaar in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.