Maak een jaaroverzicht van je Live Foto’s met Live Memories

Lars Paijmans
22 december 2017, 15:21
2 min leestijd
Live Memories

Live Memories

Gratis

Reviewscore

7,5

Het einde van het jaar nadert, dus is de tijd om terug te blikken op de afgelopen twaalf maanden. Met Live Memories verander je al de Live Foto’s op je iPhone in een leuk jaaroverzicht.

Lees verder na de advertentie.

Maak een jaaroverzicht met Live Memories

Met Live Foto’s wekt de iPhone je foto’s tot leven. Door het scherm in te drukken, verschijnt er een korte animatie van drie seconden. Deze laat de anderhalve seconde voor en de anderhalve seconde nadat je de foto maakte zien. Hierdoor worden stilstaande foto’s ineens een stuk actiever, en leuker om terug te kijken.

Om dat laatste een stuk toegankelijker te maken is Live Memories in het leven geroepen, een nieuwe app die de korte filmpjes van je Live Foto’s aan elkaar plakt in een video.

Live Memories

De app werkt heel simpel: je kiest simpelweg de Live Foto’s uit die je gebundeld wil hebben en Live Memories doet de rest. Je kunt zoveel foto’s kiezen als je zelf wilt, ongeacht of ze iets met elkaar te maken hebben. Als je je keuze hebt gemaakt, kies je wat voor overzicht je wil maken: een kort filmpje voor social media, een video voor je Instagram of Snapchat Story of gewoon een video die je op je tv wil afspelen.

Snel delen, of gewoon zelf bewaren

Het resultaat is een video die alle filmpjes van drie seconden achter elkaar geplakt tot één geheel. Ben je tevreden met het resultaat, dan kun je hem direct in je Filmrol opslaan of meteen vanuit de app delen op social media. Dit maakt het een leuke manier om een jaaroverzicht van 2017 te maken, waarin jij zelf de beste kiekjes van de afgelopen twaalf maanden kiest.

Je kunt Live Memories onbeperkt gratis gebruiken, maar krijgt dan wel een watermerk in je video te zien. Betaal je eenmalig de in-app aankoop, dan laat je dit watermerk verdwijnen.

Download Live Memories in de App Store (gratis)

Live Memories

Patrick Murray

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen