De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

Live het journaal kijken door de update van ‘NOS Journaal’

Redactie
4 februari 2010, 16:30
1 min leestijd
Live het journaal kijken door de update van ‘NOS Journaal’

Door een update van de nieuws-applicatie ‘NOS Journaal’ kunnen iPhone-gebruikers vanaf nu overal live het journaal kijken. Door de update zijn namelijk twee live kanalen aan de applicatie toegevoegd. Deze live kanalen heten ‘Journaal 24’ en ‘Politiek 24’. De NOS heeft deze live kanalen toegevoegd omdat ze nu voldoende ervaring hebben opgedaan met het streamen van beelden naar iPhones.

Lees verder na de advertentie.

Het streamen van belangrijke gebeurtenissen

De NOS streamde dit jaar en vorig jaar al verschillende belangrijke gebeurtenissen in een formaat dat de iPhones en iPods kunnen ontvangen. De Tour De France en Prinsjesdag werden deze jaren bijvoorbeeld volledig live uitgezonden. Door deze uitzendingen heeft de NOS veel ervaring kunnen opdoen over het streamen naar Apple-toestellen.

De iPhone is dit keer niet de eerste met deze functie

De iPhone is niet het eerste toestel dat ‘Journaal 24’ en ‘Politiek 24’ live kan ontvangen. Andere toestellen met bijvoorbeeld Windows Mobile konden dit al geruime tijd. De NOS wilde de functie pas in de iPhone applicatie hebben als ze genoeg afwisten van het streamen om de functies foutloos te kunnen aanbieden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu