LinkedIn brengt zakelijke contacten-app voor iPhone uit
Wouter Nijsen

LinkedIn, het sociale netwerk voor professionals, heeft een eigen zakelijke contacten-app uitgebracht. LinkedIn contacts is een toevoeging op de huidige en pas vernieuwde algemene app en wil je sneller in contact met je LinkedIn-relaties brengen.

LinkedIn Contacts wil al je contacten van het sociale netwerk in één app bundelen. De app is een adressenboek, slaat e-mails op, houdt kalenders bij en synchroniseert dit allemaal met de website.

LinkedIn Contacts: voor de professional

De app geeft een melding wanneer LinkedIn-contacten van baan wisselen, als ze jarig zijn of op de dag dat je een belangrijke vergadering met één van je contacten hebt. De app biedt een overzicht van momenten wanneer je het laatste contact met een LinkedIn-relatie hebt gehad. Zo weet je altijd hoe je het gesprek moet beginnen en welke gespreksstof je moet mijden.

Het is voor LinkedIn Contacts belangrijk dat gebruikers meer te weten komen over de contactpersonen van het sociale netwerk voor professionals. Hierdoor geeft de app je de mogelijkheid om jezelf beter op ontmoetingen en vergaderingen voor te bereiden en kun je snel de juiste personen vinden via de ingebouwde zoekfunctie van de app.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

LinkedIn Contacts is gratis te downloaden, maar op dit moment nog alleen beschikbaar in de Amerikaanse App Store. Daarnaast moeten gebruikers zich inschrijven op een wachtlijst om toegang tot de app te krijgen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.