De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

LinkedIn brengt zakelijke contacten-app voor iPhone uit

Wouter Nijsen
26 april 2013, 8:12
1 min leestijd
LinkedIn brengt zakelijke contacten-app voor iPhone uit

LinkedIn, het sociale netwerk voor professionals, heeft een eigen zakelijke contacten-app uitgebracht. LinkedIn contacts is een toevoeging op de huidige en pas vernieuwde algemene app en wil je sneller in contact met je LinkedIn-relaties brengen.

LinkedIn Contacts wil al je contacten van het sociale netwerk in één app bundelen. De app is een adressenboek, slaat e-mails op, houdt kalenders bij en synchroniseert dit allemaal met de website.

Lees verder na de advertentie.

LinkedIn Contacts: voor de professional

De app geeft een melding wanneer LinkedIn-contacten van baan wisselen, als ze jarig zijn of op de dag dat je een belangrijke vergadering met één van je contacten hebt. De app biedt een overzicht van momenten wanneer je het laatste contact met een LinkedIn-relatie hebt gehad. Zo weet je altijd hoe je het gesprek moet beginnen en welke gespreksstof je moet mijden.

Het is voor LinkedIn Contacts belangrijk dat gebruikers meer te weten komen over de contactpersonen van het sociale netwerk voor professionals. Hierdoor geeft de app je de mogelijkheid om jezelf beter op ontmoetingen en vergaderingen voor te bereiden en kun je snel de juiste personen vinden via de ingebouwde zoekfunctie van de app.

LinkedIn Contacts is gratis te downloaden, maar op dit moment nog alleen beschikbaar in de Amerikaanse App Store. Daarnaast moeten gebruikers zich inschrijven op een wachtlijst om toegang tot de app te krijgen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu