Stijlvolle puzzelgame Linia is Apples gratis App van de Week

8 december 2016, 20:36
2 min leestijd
Stijlvolle puzzelgame Linia is Apples gratis App van de Week
Linia

Linia

Gratis

Reviewscore

8

De nieuwe ‘Gratis app van de week’ is deze keer puzzelgame Linia. Een stijlvol spelletje waarin alles draait om het trekken van een rechte lijn en het raken van de juiste kleuren.

Lees verder na de advertentie.

Linia

Wekelijks zet Apple een ‘gratis App van de Week’ in de App Store. Dit is een app die je een week lang helemaal gratis kunt downloaden. Apple kiest hier apps voor die wel wat extra in het zonnetje gezet mogen worden. Vaak gaat het hier om een leuke game en deze week is het niet anders. In de game Linia hoef je alleen maar rechte lijnen te tekenen, maar dat is moeilijker dan het klinkt.

linia

De rechte lijn moet in zijn route namelijk vormen aanraken die een specifieke kleur hebben. In elke puzzel moet je zo een specifieke volgorde van kleuren weten te bereiken. De game begint makkelijk, omdat er een aantal gekleurde bolletjes op het veld liggen en je de rechte lijn alleen maar over de bolletjes met de juiste kleuren hoeft te tekenen. De moeilijkheid wordt echter snel omhoog gegooid, omdat de gekleurde vormen gaan bewegen, pulseren, draaien enzovoort. Een foutje is dan snel gemaakt, maar je kunt de puzzel direct weer opnieuw beginnen als je een misser hebt.

De game heeft een mooie minimalistische stijl. De volledige game bestaat uit strakke effen vlakken. Bovenin het scherm zie je de kleuren die je met de lijn aan moet raken. Er zijn meer dan tachtig puzzels op te lossen. Zodra je het einde haalt kun je volgens de makers een verrassing verwachten, maar zo ver zijn wij nog niet gekomen.

Linia downloaden

Linia is de komende week dus helemaal gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. De game vraagt om maar 87,7MB vrije ruimte. Wel moet je minimaal iOS 9.1 draaien om de game te kunnen spelen.

Linia

Yari D'areglia

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu