De iPhone 14 Pro: nu tot €10 korting per maand

Maak muziek met Apples gratis App van de Week Lily

Erwin Vogelaar
28 april 2017, 20:34
2 min leestijd
Maak muziek met Apples gratis App van de Week Lily
Lily - Playful Music Creation

Lily - Playful Music Creation

€ 1,99

Reviewscore

7,5

Apple geeft een week lang de app Lily weg. Deze muziek-app laat je op een speelse en originele manier deuntjes maken, via bloemen.

Lees verder na de advertentie.

Deuntjes maken met Lily

Elke week geeft Apple een andere app weg in de App Store. Hiermee zet het bedrijf deze apps extra in het zonlicht. Deze week is het de beurt aan Lily, een bijzondere app om muziek mee te maken. Alle deuntjes maak je namelijk via verschillende muziekbloemen.

Je start je muziekstuk met een enkele bloem. Het idee is dat de tijdslijn langs elk blad van die bloem loopt en het is aan jou om te kiezen hoe de bloembladen klinken. Kies je verschillende tonen, dan ontstaat er al snel een deuntje. Daar blijft het niet bij, want door meerdere bloemen te kiezen creëer je namelijk een volledig muziekstuk. Elke bloem heeft een eigen geluid, dus je kunt uitgebreid aan de slag gaan met verschillende bloemen en verschillende tonen. Bij elkaar zijn de mogelijkheden behoorlijk uitgebreid.

De timing voor deze app als ‘Gratis app van de week’ is niet voor niets. In de zomer komen de makers met een nieuwe app waar je muziek mee kunt maken met veel meer mogelijkheden. Door nu alvast aandacht te trekken voor Lily, is er een grotere kans dat die nieuwe release opvalt. Tot het zover is vermaken we ons in ieder geval goed met Lily. Meestal kiest Apple voor een game om gratis weg te geven, dus het is leuk om weer eens iets anders te zien.

Lily downloaden

De app is dus komende week helemaal gratis te downloaden in de App Store. Om de app te downloaden klik je op onderstaande link. Voor het gebruik van de app heb je 75,6MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 8.0 of hoger draaien.

Lily - Playful Music Creation

Pelican 7

€ 1,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu