Lightt iPhone app voor bewegende beelden van je leven
Redactie

De Lightt app voor de iPhone is een nieuwe manier om je leven in een snelle aaneenschakeling van beelden te bekijken en te delen met anderen. Met één klik op de camera maak je een flitsende animatie van tien fotoframes.

Tien fotoframes

Met de Lightt applicatie maak je van één gebeurtenis tien fotoframes, die omgevormd worden tot bewegende beelden. Je kunt de korte animatie uploaden en delen op sociale netwerken. Dat kan direct op Facebook en op Twitter. Na de upload is het trouwens niet meer mogelijk om de animaties apart af te spelen. De animaties worden namelijk gelijk toegevoegd aan de totale gemaakte film. Via de Activity stream kun je zien dat op het moment dat er een nieuw fragment is toegevoegd, deze meteen in de grote film wordt gespeeld. Die film kun je bovenin het scherm zien.

Thumbnails

Onder de film staan thumbnails. Daar kun je doorheen scrollen om zo bij een van de fragmenten te komen. Je kunt commentaar geven op een fragment en deze liken. Via het hoofdscherm kun je rechtstreeks naar je eigen fragmenten, naar de fragementen van je vrienden of naar de geselecteerde hoogtepunten. Via de navigatiebalk kun je toegang krijgen tot de voorpagina, Activity, overzicht van vrienden en naar je eigen pagina.

De app Lightt kun je gratis downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.