Het spannende Lifeline: Whiteout is Apples gratis App van de Week
Erwin Vogelaar
Lifeline: Whiteout

Lifeline: Whiteout

€ 1,09

Onze score

8

De komende week kun je gratis Lifeline: Whiteout downloaden, een spannende game die volledig op je Apple Watch te spelen is.

Lifeline: Whiteout

Wat als iemand contact met je opneemt en jij de enige bent die vanaf een afstand zijn of haar leven kan redden? De game-serie Lifeline speelt nu al een tijdje met dit concept. Via tekstberichtjes word je op de hoogte gehouden van het leven van iemand in nood en moet jij keuzes maken over wat hij of zij moet doen. In Lifeline: Whiteout is dit een persoon die zonder geheugen wakker wordt op een bevroren meer.

Lifeline: Whiteout is de komende week gratis te downloaden in de App Store. De game is namelijk de nieuwe gratis App van de Week. Elke week zet Apple een app in het zonnetje, door deze gratis aan te bieden. Veel toepasselijker dan Lifeline: Whiteout kan nu haast niet met het koude weer buiten.

De Lifeline-games kunnen gespeeld worden op je iPhone, maar als je een Apple Watch hebt is de game nog iets leuker. De berichtjes kun je namelijk direct op je horloge bekijken, en je kunt tevens keuzes in het verhaal maken door op het schermpje te tikken. Lifeline: Whiteout is alweer het zoveelste deel in de Lifeline-serie en inmiddels begint het trucje wel een beetje oud te worden. Heb je echter nog nooit een Lifeline gespeeld, dat is dit een topmoment om dat wel eens te doen. De verhalen die verteld worden staan los van elkaar, dus je kunt zonder de vorige games gespeeld te hebben gewoon in Whiteout stappen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Lifeline: Whiteout downloaden

Lifeline: Whiteout is de komende week dus helemaal gratis te downloaden. Dit doe je door op onderstaande link te klikken. Voor het gebruik van de app heb je 71,4MB vrije ruimte nodig. Ook moet je minimaal iOS 8.0 draaien.

Lifeline: Whiteout

3 Minute Games, LLC

9 (254 reviews)
€ 1,09 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.