De leukste apps in de App Store van week 47 – 2013

Gijs Ettes
24 november 2013, 12:00
2 min leestijd
De leukste apps in de App Store van week 47 – 2013

iPhoned zet iedere zondag de leukste apps en app-updates voor je op een rijtje. Ideaal dus voor als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen!

Hieronder vind je de beste apps die we de aflopen week hebben besproken op iPhoned. Deze week keer zijn onder andere de app van de Efteling, het populaire Tinder en het spel Man bijt hond Zoekertje.

Efteling

Efteling

Gratis via App Store

Net als Disneyland Parijs heeft ook pretpark de Efteling sinds kort een officiële app in de App Store. Hiermee kun je checken wat de wachttijden bij attracties zijn, zie je wanneer de diverse shows beginnen en krijg je informatie over het weer. Daarnaast bevat de app een overzichtskaart van het park (via tabblad ‘Kaart’), zodat je precies ziet waar je je bevindt en hoe je het snelste bij een attractie komt.

Tinder

Tinder Inc.

Gratis via App Store

Fanatieke Tinderaars opgelet! de iOS 7 update is nu te downloaden. Voor wie het fenomeen niet kent: met Tinder kun je op basis van je locatie mensen die ‘op zoek’ zijn in beeld krijgen. Op basis van hun profielfoto keur je ze af of goed. Word jij door de ander ook goedgekeurd, dan kun je met elkaar chatten en eventueel afspreken. Dankzij de Tinder iOS 7 update vindt deze digitale vleeskeuring vanaf nu in een plattere en strakkere app plaats.

Lees verder na de advertentie.

Vine Camera

Vine Labs, Inc.

Gratis via App Store

Vine is een populaire gratis app om korte, herhalende video’s van zes seconden te maken en deze te delen via Twitter of Facebook. De update die afgelopen week werd uitgerold, voegt de Nederlandse taal toe aan de sociale video-app. Daarnaast werkt Vine nu beter op de iPhone 4 en iPhone 3GS. Inmiddels maken 40 miljoen mensen gebruik van Vine.

Tumblr

Tumblr, Inc.

Gratis via App Store

Van de grote sociale netwerken waren de meeste apps wel opgefrist voor iOS 7, maar de Tumblr update bleef uit – tot nu. Tumblr draait in tegenstelling tot Facebook en Twitter met name om beeld: fans van films, series en andere cultuuruitingen plaatsen er foto’s en bewegende afbeeldingen om hun liefhebberij tot uiting te brengen. Tumblr kan echter ook als regulier blog fungeren.

In Man bijt hond Zoekertje moet je binnen anderhalve minuut zoveel mogelijk objecten vinden die te maken hebben met rapper Sjors en andere bekende Man bijt hond-personen als Mandy, de jongens van de kermis en Jan Stam. Elk personage heeft een eigen scène in de game waarin je zoekt naar verborgen objecten als champagneflessen, gitaren, kledingstukken en tuingereedschap. Hoe sneller je de objecten vindt en aantikt, des te hoger je uiteindelijke score.

→ Op zoek naar meer apps voor je Apple-toestel? Bekijk dan het iPhone apps overzicht van iPhoned!

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's