De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

De leukste iPhone apps in de App Store van week 16 – 2014

Gijs Ettes
20 april 2014, 12:15
4 min leestijd
De leukste iPhone apps in de App Store van week 16 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste iPhone apps en app-updates voor je op een rijtje. Ideaal als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees gauw verder en zorg dat je weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

Lees ook ons iPhone weekoverzicht vol actuele ontwikkelingen in de wereld van Apple!

Union - Combine & Edit Photos

Pixite Inc.

Gratis via App Store

Pixite, de ontwikkelaar achter de populaire foto-app Tangent, heeft een nieuwe app gelanceerd waarmee je doodgewone kiekjes omtovert tot kunstwerken. Met Union kun je de foto’s op je iPhone of iPad combineren en transformeren, met verbluffende resultaten. Nadat je de app start kun je foto’s voor de voor- en achtergrond inladen of kiezen voor bepaalde kleuren of vormen. Ook kun je gemakkelijk afbeeldingen vergroten of verkleinen en oneffenheden wegpoetsen. Verder zijn de kleuren aan te passen, zodat de voor- en achtergrond perfect in elkaar overvloeien.

Hitman GO

SQUARE ENIX

€ 5,99 via App Store

Hitman Go is weliswaar gemaakt door dezelfde ontwikkelaar verantwoordelijk voor de consolegames, maar verschilt sterk qua gameplay. Je hebt niet meer de vrijheid om rond te lopen, maar moet je stappen voorzichtig en om beurten plannen. Je speelt Hitman Go als een soort bordspel en zo ziet de game er dan ook uit. Agent 47 is een pion en door over het speelveld te vegen, verplaats je het personage. Bij elke zet bewegen je tegenstanders echter ook. Elke keer is het de bedoeling om op een bepaald punt op het bord te komen, waarbij je onderweg wapens en aktetassen verzamelt en de vijand probeert af te leiden.

Flickr

Flickr, Inc.

Gratis via App Store

Flickr, de populaire fotodienst die voornamelijk door professionals wordt gebruikt, heeft zijn gelijknamige app van een flink redesign voorzien. De app ziet er gelikter uit en is na de update gemakkelijker in gebruik. Daarnaast zijn er bewerkingsopties toegevoegd, zodat je foto’s én video’s naar wens kunt aanpassen. Hiervoor heb je de beschikking over filters, vignettes en de auto-enhance-functie. Ook de kleurbalans, helderheid en verzadiging zijn aanpasbaar. De filters worden realtime toegepast, zodat je direct het resultaat ziet. Verder laat de Flickr-app je video’s met een maximale lengte van 30 seconden bewerken en delen.

FarmVille 2: Het boerenleven

Zynga Inc.

Gratis via App Store

FarmVille 2: Het boerenleven, de nieuwste versie van de populaire boerderijsimulator, is er nu ook voor iOS. De game is gratis te downloaden en zonder sociale inlog en eventueel offline te spelen. Daardoor is het niet verplicht om de koppeling met Facebook te maken. FarmVille 2 heeft vrijwel dezelfde opzet als zijn voorganger. Het is de bedoeling om een boerderij op te zetten en uit te bouwen, gewassen te verbouwen en dieren te houden. Daarnaast kun je met je gewassen gerechten produceren en handelen met vrienden en andere spelers, om zo de meest succesvolle boer(in) te worden.


Met de UPC Phone App kun je als UPC-klant je smartphone gebruiken als vaste telefoon, waarbij het vaste nummer wordt doorgeschakeld naar de app. En dat is bijzonder handig, aangezien je zo ook buitenshuis oproepen naar de vaste lijn kunt aannemen. Om de UPC Phone App te gebruiken, heb je wel de beschikking over een 3G- of wifi-verbinding nodig. Vervolgens kun je je vaste lijn overal mee naartoe nemen en ben je in geval van nood optimaal bereikbaar. Dus ook als je op je vakantieadres in het buitenland toegang tot wifi hebt.

Flitsmeister

Flitsmeister B.V.

Gratis via App Store

De populaire Nederlandse app Flitsmeister heeft voortaan een Pro-versie die je voor 3,59 euro kunt ontgrendelen. Deze versie is advertentievrij en laat je de maximumsnelheid checken terwijl je rijdt. Daarnaast kun je de statistieken van je reis en de geschiedenis van de flitsers in Nederland opvragen. Na het installeren van de laatste update krijg je ook een sirenerader. Daarmee zie je wanneer er een ambulance met optische signalen in de buurt is. Gebruikers die vaak een flitser melden in de app kunnen dat in het vervolg makkelijker doen dankzij een overzichtelijker design.

SoundRiddle

SoundRiddle B.V.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

SoundRiddle is een geinige app van Nederlandse bodem waarbij je luistert naar audiofragmenten en vervolgens moet raden naar welk antwoord wordt gezocht. Nadat je je hebt aangemeld met je e-mailadres of Facebook-account kun je direct beginnen met spelen. Door in SoundRiddle op de grote Play-knop te drukken, hoor je een geluid. Vervolgens moet je invoeren wat je denkt dat je hoort. Bij de start van elke ronde beschik je over 100 muntjes die je kunt gebruiken om hints te krijgen. Zo kun je een letter (15 muntjes), tegel (5) of een audiohint (3) vrijspelen. Door tegels te ‘kopen’, zie je een steeds groter gedeelte van de afbeelding van het desbetreffende voorwerp.

? Op zoek naar meer? Check ons overzicht met populairste iPhone apps van dit moment.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu