De leukste iPhone apps in de App Store van week 13 – 2014

Gijs Ettes
30 maart 2014, 12:38
3 min leestijd
De leukste iPhone apps in de App Store van week 13 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste iPhone apps en app-updates voor je op een rijtje. Ideaal als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees gauw verder en zorg dat je weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

→ Lees ook ons iPhone nieuwsoverzicht vol actuele ontwikkelingen in de wereld van Apple!


Vanwege de iPad-lancering van Microsoft Office Mobile, biedt Microsoft de app voor de iPhone gratis aan in de App Store. Voor de drie losse apps Microsoft Word, Microsoft Excel en Microsoft PowerPoint heb je niet meer een abonnement nodig om ze te kunnen openen. Houd er wel rekening mee dat je bestanden alleen kunt bekijken. Om ze te bewerken moet je nog steeds een Office 365-abonnement afsluiten. Dat kost 99 euro per jaar of 10 euro per maand.


In Fancal selecteer je je eigen foto’s uit je album van je iPhone die je op de achtergrond van je agenda wilt zien. De app haalt foto’s uit je eigen albums en is dus vooral interessant als je van iedere afspraak of evenement een leuk kiekje kunt bijvoegen. Vanuit de galerij van je iPhone kun je binnen enkele seconden foto’s naar de app slepen. Fancal maakt hier dan een eigen fotoalbum van.

Flappy Golf

Noodlecake

Gratis via App Store

Flappy Golf is de spirituele opvolger van het succesvolle Super Stickman Golf 2. De games komen grotendeels met elkaar overeen, alleen is het bekende ‘flapmechanisme’ uit Flappy Bird naar de golfgame overgeheveld. Dit zorgt eerlijk gezegd voor nogal hilarische taferelen. Flappy Golf is meer dan kloon omdat het nog een eigen smoel heeft. Je herkent weliswaar bekende elementen uit het zenuwslopende vogelspelletje, maar speltechnisch heeft de game meer weg van het al eerder genoemde Super Stickman Golf 2.

Timehop - Memories Then & Now

TIMEHOP INC.

Gratis via App Store

De gratis iPhone-app Timehop is een leuke manier om terug te kijken op wat je allemaal hebt meegemaakt op social media. Nadat je je accounts hebt gekoppeld, zie je precies wat je ‘vroeger’ allemaal uitspookte en meemaakte op onder andere Facebook en Twitter. Nadat je de app hebt gedownload en gestart, koppel je met een paar klikken je Facebook-, Twitter-, Instagram- en Foursquare-accounts waarna Timehop voor je de geschiedenis induikt. Zo zie je voor één, twee of drie jaar terug wat er gebeurde of wat je aan het doen was. Al je foto’s en berichtjes van de desbetreffende dag worden teruggehaald en weergegeven.

Boom Beach

Supercell

Gratis via App Store

In Boom Beach neem je het op tegen de Zwarte Garde, een computerbestuurde vijand die op een aantal eilanden actief is in slavernij. Jij moet als commandant de slaven bevrijden en de eenheden van de garde verslaan. Bij het verslaan van vijanden ontvang je nieuwe soldaten en gebouwen, die je weer kunt gebruiken in de multiplayermodus van Boom Beach. De mobiele game wordt gezien als de spirituele opvolger van Clash of Clans, één van de beste multiplayergames in de App Store. Net als laatstgenoemde kent Boom Beach in-app aankopen.

→ Check ook ons overzicht met selfie apps: de 5 beste iPhone-apps voor het maken van selfies!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu