De 6 leukste iOS-apps in de App Store van week 51 – 2014

Rutger Otto
21 december 2014, 15:59
3 min leestijd
De 6 leukste iOS-apps in de App Store van week 51 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees gauw verder en zorg dat je weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

500px – Photography Community

500px

Gratis via App Store

500px is een app die veelal door (semi-)professionele fotografen gebruikt wordt om hun werk te tonen. De app werd deze week helemaal vernieuwd. De app heeft nu een ingebouwde camera, zodat je foto’s niet langer hoeft te uploaden. Met de instellingen kun je onder meer focus en belichting bijstellen, of je kiest gewoon voor de automatische modus. Ook kun je gebruik maken van de tools van Adobe Creative Cloud. Goed nieuws ook voor mensen met een nieuwe iPhones: de app is geoptimaliseerd voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Hitman Sniper

CDE Entertainment Ltd.

€ 0,49 via App Store

Hitman is na Hitman: GO terug op iOS met een nieuwe game. In Hitman: Sniper voer je verschillende missies uit terwijl je door het vizier van je precisiegeweer kijkt. De bedoeling is dat je een doelwit omlegt, maar dat je daarbij ook nog andere mensen neerhaalt. Doe dat op een stille, aparte manier en je scoort meer punten. Zo kun je terechtkomen in de topscorelijst van deze game en geld verdienen voor nieuwe uitbreidingen en wapens.

Crossy Road

HIPSTER WHALE

Gratis via App Store

Crossy Road is een mix tussen het klassieke spel Frogger en het meer recente Temple Run. In deze game moet je zover mogelijk zien te komen. Dat betekent: zorgen dat je niet wordt overreden of dat je verdrinkt in het water. De stijl van het spel is heel aantrekkelijk, dankzij het geblokte design en de felle kleuren. Hoe meer je speelt, des te meer poppetjes je ook vrijspeelt met de muntjes die je verzamelt.

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store

Voor het eerst in twee jaar heeft Instagram nieuwe filters toegevoegd aan de app. Na de update zijn er vijf nieuwe filters geïntroduceerd. Ook is het nu mogelijk om de filters op een andere manier in te delen, want je kan zelf kiezen in welke volgorde je ze op een rij zet. Zijn er filters die je nooit gebruikt, dan kun je ze zelfs uit de lijst halen.

Veronica Superguide - TV Gids

DPG Media Services

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Superguide is een nieuwe televisiegids van omroep Veronica, die overigens meteen is geoptimaliseerd voor iPhone 6 en iPhone 6 Plus. De app laat zien wat er op tv is, je kan zelf aangeven tot welke aanbieders je toegang hebt. Ook biedt de app een overzicht van wat er te vinden is op Netflix, NLZiet, Pathé Thuis en Kijk. Superguide is heel compleet, want je kan er zelfs terecht voor recensies, trailers, nieuws en interviews. Er zijn zelfs populaire tv-fragmenten en YouTube-video’s te bekijken.

Brushstroke

Code Organa

€ 5,99 via App Store

Brushstroke is deze week de gratis App van de Week van Apple. De app lijkt iets op Instagram, al toveren de filters van Brushstroke al je foto’s om in schilderijen. Je kan zelf de stijl kiezen, evenals het doek en de dikte van de verf. Komt je foto mooi uit de verf met de filters, dan kun je ‘m tegen betaling echt laten drukken.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu