De iPhone 13 nu met unlimited data extra scherp geprijsd!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 9 – 2019

Florence Peeters
3 maart 2019, 16:03
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 9 – 2019

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 9 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Relive

Talloze apps laten je activiteiten bijhouden. Maar die ene prachtige piste-afdaling en je favoriete mountainbikeroute laat je pas echt tot leven komen met de app Relive. Deze app verandert jouw routes in een tof 3D-videoverslag. Extra leuk als je een actieve vakantie hebt, want zo maak je in een mum van tijd een vakantievideo van de tofste plekken, hikes en andere routes die je hebt afgelegd.

Om dit te doen houd je met de app zelf een route bij, of importeer je deze vanuit een andere activiteitstracker. Kies een route en voeg foto’s toe op locaties die jij wilt uitlichten. Zodra je tevreden bent, maakt de app er een 3D-video van waarin je zowel een beter beeld krijgt van de omgeving als alle bijbehorende foto’s ziet voorbijkomen.

Relive: Run, Ride, Hike & more

Relive B.V.

Gratis via App Store

2. Noa Noa!

Noa Noa! is in feite Tamagotchi 2.0 voor op je iPhone. Er verschijnt net zoals vroeger een apparaatje met een beestje op je scherm dat echt op een ouderwetse Tamagotchi lijkt. In plaats van slechts één beestje voeren, wassen en laten slapen kun je allerlei Noa’s verzamelen en er allerlei activiteiten mee doen. Uitdaging is om in het dorpje alle beschikbare Noa’s te veroveren.

Noa Noa!

Noodlecake

Gratis via App Store

3. Spectre

Halide staat al jaren bovenaan ons lijstje van fijnste iOS-apps. De makers komen nu met een nieuw project op de proppen: Spectre. Dit is ook een camera-app, maar met een speciaal randje: je kunt namelijk foto’s met een lange sluitertijd maken. Hierdoor krijgen je plaatjes een artistiek randje door de belichting. Bovendien kun je kunstmatige intelligentie gebruiken voor slimme fotobewerkingen.

Spectre blinkt vooral uit in het fotograferen van lichteffecten en contrasten. Daarnaast ligt de fotokwaliteit veel hoger dan bij een normaal. De app beschikt namelijk over scèneherkenning, waardoor hij aan de hand van lichtinval ‘ziet’ wat je probeert te fotograferen, en de instellingen hierop automatisch aanpast.

Spectre Camera

Lux Optics Incorporated

€ 4,99 via App Store

4. Telegram

De fijne berichtenapp Telegram heeft een aantal praktische verbeteringen doorgevoerd met de laatste update. Als er voortaan een video of een link naar een video wordt gedeeld in een chat, beginnen deze automatisch met afspelen. Pas als je er op tikt, wordt ook het bijbehorende geluid geactiveerd. Daarnaast kun je voortaan beter instellen hoe je media wilt downloaden.

Bijvoorbeeld of dit automatisch moet gebeuren en in een klein, medium of grote bestandsgrootte. Zo kies je zelf hoeveel ruimte toegestuurde foto’s en video’s innemen op je telefoon. Maar een van de belangrijkste verbeteringen is dat de app voortaan meerdere accounts ondersteund. Zo kun je de app moeiteloos gebruiken met twee telefoonnummers. Om tussen de accounts te wisselen hoef je bovendien niet steeds uit te loggen.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen