De iPhone 15 nu scherp geprijsd én zonder aansluitkosten!

De 6 leukste iOS-apps in de App Store week 8 – 2016

Wouter Nijsen
28 februari 2016, 15:51
3 min leestijd
De 6 leukste iOS-apps in de App Store week 8 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo verscheen de uitstekende e-mail-app Spark voor de iPad, kreeg Todoist een grote update en kunnen aan de slag met The Walking Dead: Michonne.

Spark Mail + AI: Email Inbox

Readdle Technologies Limited

Gratis via App Store

De populaire mail-app Spark was al een tijdje beschikbaar op de iPhone en is deze week uitgebracht voor de iPad. Spark onderscheidt zich van de standaard e-mail-apps door je mails op een originele manier te ‘filteren’. De app kijkt namelijk hoe jij alle mailtjes verwerkt en komt er zo achter wat je belangrijk vindt en wat niet, waarna je alleen nog een notificatie binnenkrijgt van een mail als Spark denkt dat het belangrijk is.

Assassin's Creed Identity

Ubisoft

€ 1,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Ubisoft lanceerde eerder Assassin’s Creed-games op iOS, maar met Identity brengt de ontwikkelaar de console-ervaring naar je iPhone of iPad. Je speelt als een sluipmoordenaar en kunt grote open omgevingen ontdekken, die prachtig zijn vormgegeven. Bij de start van het spel kies je een personage, waarna je tientallen missies kunt doorlopen. Zo moet je bepaalde karakters omleggen of op zoek gaan naar nieuwe uitrusting en wapens.

hibooks - amazing audiobooks

Story Labs, LLC

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Wil je beginnen met podcasts luisteren, maar weet je niet zo goed waar je moet starten, check dan Otto Radio eens. Deze iOS-app geeft aanbevelingen op basis van je interesses. Het is mogelijk om naar specifieke podcasts te zoeken, maar je kunt ook shows ontdekken. Per interessegebied geeft de app een aantal aanbevelingen, die je vervolgens kunt beluisteren of negeren. Met een tik op het scherm kun je kijken welke uitzendingen beschikbaar zijn.

The Walking Dead: Michonne

Howyaknow, LLC

Gratis via App Store

The Walking Dead: Michonne is een nieuwe game in de populaire Walking Dead-spelreeks van ontwikkelaar Telltake. Je speelt als Michonne, een karakter bekend van de televisieserie, die handig is met een zwaard maar het tegelijk zwaar heeft. Net als in andere Walking Dead-games staat het verhaal centraal en moet je lastige keuze maken, die soms verregaande gevolgen hebben voor andere personages.

Todoist: To-do lijst & planner

Doist Inc.

Gratis via App Store

Taken-app Todoist kreeg deze week een flinke update. Vanaf nu kun je via 3D Touch taken aan de app toevoegen en de dagelijkse of wekelijkse deadlines bekijken. Tevens is het mogelijk via Spotlight naar taken en projecten te zoeken. Ook kun je Todoist nu gebruiken op je Apple Watch, zodat je snel kunt zien hoeveel je nog moet doen vandaag.

HoPiKo

Laser Dog

€ 0,99 via App Store

HoPiKo is uitgeroepen tot de gratis App van de Week. In deze game speel je als het gelijknamige poppetje dat een digitaal virus moet verslaan. Het spel bestaat uit korte levels die in setjes van vijf worden gepresenteerd. Het is de bedoeling om van platform naar platform te springen, onderweg de obstakels te ontwijken en uiteindelijk het einde te halen. De game is al vanaf het begin behoorlijk pittig.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu