De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 7 – 2015

Wouter Nijsen
15 februari 2015, 16:36
3 min leestijd
De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 7 – 2015

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje


De officiële Twitter-app voor iOS is alleen in staat om je van pushberichten te voorzien, maar NC kan meer. Deze app stelt je in staat om tweets direct vanuit het Berichtencentrum te bekijken. Na installatie van de app, koppel je je Twitter-account. Als je al ingelogd bent bij de officiële Twitter-app gaat dat gaat heel simpel via de ‘Setup Twitter Account’-knop. Een tik is genoeg, daarna kun je de widget inschakelen.

Skype

Skype Communications S.a.r.l

Gratis via App Store

De iOS-versie van Skype is deze week van een kleine update voorzien die de betrouwbaarheid van chatmeldingen verbeterd. Bij nieuwe berichten krijg je nu sneller een notificatie om je op de hoogte te stellen. De update brengt ook een aantal andere verbeteringen met zich mee. Zo kun je vanuit de dialer én het overzicht met recente nummers gemakkelijk contacten opslaan.

Buienradar - weer

RTL Nederland B.V.

Gratis via App Store

Ook de Buienradar-app voor iOS heeft deze week een update gekregen. Wat direct opvalt is het volledig nieuwe design, waardoor de app een stuk aantrekkelijker oogt. Verder is er een handige widget voor in het Berichtencentrum toegevoegd. Hiermee kun je, zonder de app te hoeven openen, de kans op regen voor de komende twee uur zien. Daarnaast ondersteunt de Buienradar-app de grotere schermen van de iPhone 6 en 6 Plus.

Nutshell – Small Business CRM

Nutshell

Gratis via App Store

Nutshell is een nieuwe app afkomstig van de makers van Prezi. Met Nutshell stort Prezi zich ook op de markt van video- en foto-apps waar er al zoveel van zijn. Toch doet de app net wat anders dan bijvoorbeeld Snapchat, Instagram of Vine, waar ook korte filmpjes mee gemaakt en gedeeld kunnen worden. Nutshell maakt namelijk aantrekkelijke filmpjes van drie foto’s.

Pinterest

Pinterest

Gratis via App Store

Apple en Pinterest slaan de handen ineen voor een functie genaamd ‘app pins’. Gebruikers van de prikbord-app kunnen apps nu rechtstreeks vanuit Pinterest installeren. Als je zo’n applicatie tegenkomt, wordt hij gepresenteerd zoals andere apps met een grote afbeelding. Wanneer je hier vervolgens op tikt, verschijnt naast het knopje ‘Pin it’ rechtsboven in beeld ook een knopje ‘Installeer’.

Blendle

Blendle

Gratis via App Store

Blendle Trending is de officiële app van Blendle. Net als de webversie is ook de app een digitale kiosk waarin je de belangrijkste kranten en tijdschriften kunt lezen. In plaats van per editie betaal je alleen voor artikelen die je interessant lijken. De prijzen van artikelen uit kranten liggen rond de 20 a 25 cent, langere verhalen van tijdschriften zijn vaak duurder. In tegenstelling tot de webversie schotelt Blendle Trending alleen artikelen voor die ‘het populairst, mooist of interessantst’ zijn.

Fleksy- GIF, Web & Yelp Search

Fleksy, Inc.

Gratis via App Store

Fleksy Keyboard is één van de beste alternatieve toetsenborden voor iOS. Dankzij de laatste update heeft het keyboard een nieuwe rij aanpasbare hotkeys gekregen waarin je veelgebruikte woorden of tekens kwijt kunt. De rij met hotkeys biedt ruimte voor een zevental knoppen met bijvoorbeeld veelgebruikte symbolen of woorden. Daarnaast brengt de update voor Fleksy Keyboard het Energy Pack met nieuwe geanimeerde thema’s (1,99 euro), alsmede twee andere extensies.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu