De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 6 – 2016

Wouter Nijsen
14 februari 2016, 15:52
3 min leestijd
De 8 leukste iOS-apps in de App Store week 6 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo verscheen de geinige fitness-app Cakewalk, kreeg Telegram een grote update en kunnen we eindelijk meerdere accounts gebruiken in Instagram.

WallaMe - Augmented Reality

Wallame Ltd

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

We hebben tegenwoordig allerlei opties om berichtjes achter te laten aan onze vrienden. Hierbij hebben we echter nog niet de echte ruimte hoeven te gebruiken. Daar komt nu verandering in met WallaMe, omdat je een berichtje achterlaat in een fysieke ruimte. Je vrienden kunnen dit berichtje vervolgens alleen bekijken als ze ook in die ruimte zijn en de app gebruiken.

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store

Vanaf deze week is het eindelijk mogelijk om meerdere accounts te gebruiken in de Instagram-app. In de nieuwe versie hoef je accounts maar één keer toe te voegen, daarna wissel je snel vanaf je profielpagina. Hiervoor ga je naar je profiel, open je de instellingen en tik je op ‘Account toevoegen’. Hierna kun je je gebruikersnaam en wachtwoord invoeren.

CAKEWALK - Your Fitness Motivator

Robots and Pencils Inc.

Gratis via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

“Cakewalk denkt dat je lui bent”, start deze fitness-app bij het opstarten. Cakewalk is anders dan andere apps, omdat je niet gemotiveerd wordt door positiviteit, mooie doelen en fitte mensen. Nee, je moet het doen met een sarcastisch stuk taart dat elke ochtend je zonder zich in te houden veroordeeld om de hoeveelheid stappen die je de vorige dag gezet hebt. Waren het er niet genoeg? Dat zul je dat te horen krijgen ook.

The Mesh

Creatiu Lab

€ 1,99 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Apple heeft de game The Mesh uitgeroepen tot de gratis App van de Week. De game bestaat uit een grote puzzel waar meerdere getallen in verwerkt zitten. Deze getallen zijn verdeeld over meerdere tegels. In het midden van de puzzel wordt aangegeven welk getal je over moet houden. Dit bereik je door getallen met dezelfde kleur bij elkaar op te tellen, of juist af te trekken wanneer ze verschillen in kleur.

TomTom GO Navigatie - Maps

TomTom

Gratis via App Store

TomTom heeft een nieuwe gratis navigatie-app uitgebracht in de App Store. GO Mobile laat je per maand 75 kilometer gratis navigeren, waarna je alsnog de portemonnee dient te trekken. De applicatie bevat offline kaarten voor de Benelux, maar ook voor de rest van Europa en andere werelddelen. Zo heb je geen internetverbinding nodig om je weg te kunnen vinden.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

Ingesproken berichten op Telegram hebben een make-over gekregen. Het geluid wordt met een visualisatie weergegeven en je kunt tijdens het afspelen van een bericht naar een andere app schakelen. Daarnaast zijn de geheime chats vernieuwd en kunnen groepsgesprekken nu nog groter. Ook is het delen van foto’s, video’s, audio, documenten en locaties makkelijker gemaakt.

Obscura Camera

Ben McCarthy

€ 5,49 via App Store
Helaas, we konden deze app niet ophalen uit de App Store

Dé camera-app voor je iPhone is er nu ook voor de iPad. Obscura Camera bevat een lading aan verschillende filters, mogelijkheden om focus bij te stellen en de sluitertijd aan te passen. De functies op de iPad zijn hetzelfde als op de iPhone. Zo bevinden de afdrukknop, focusbutton en expose-knop zich aan de onderkant van het scherm zodat je hier altijd goed bij kunt wanneer je je apparaat vasthoudt.

Tomb of the Mask

Playgendary Limited

Gratis via App Store

Tomb of the Mask is één van de tofste iOS-games die we de laatste tijd hebben gespeeld. Je speelt als een geel poppetje dat zover mogelijk moet komen in een oneindig doolhof. Onderweg verzamel je muntjes, power-ups en moet je goed opletten dat je niet tegen de verkeerde muur stuitert. De game heeft een fraai retrostijltje en is door de snelle gameplay gemakkelijk om even op te pakken. Aanrader!

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu