De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand op unlimited data!

De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 52 – 2018

Wouter Nijsen
30 december 2018, 16:07
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 52 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 52 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. AutoSleep

AutoSleep is een slaaptracker bedoeld voor Apple Watch-bezitters. Door het slimme horloge in te zetten als tracker, wordt zo je slaap maar ook je slaapkwaliteit gemeten. Door je slaaptijd, rusteloosheid, hartslag en tijd dat je wakker bent te combineren, krijg je uitgebreid inzicht in je nachtrust. In de vernieuwde app lees je alle informatie over jouw nachtrust gemakkelijk af uit activiteitsringen.

Deze zijn redelijk vergelijkbaar met de ringen die je kent uit Apples eigen Activiteit-app. Je slaaptijd, rusteloosheid en andere factoren hebben allemaal hun eigen ringen-diagram. Daarnaast laat een nieuw menu je zien of je krediet opbouwt door meer te slapen dan nodig is voor jou, of juist tekorten hebt door mindere slaapsessies.

AutoSleep slaaptracker

Tantsissa

€ 5,99 via App Store

2. 7 Billion Humans

Ken je Human Resource Machine nog, waarin je mensen moet inzetten om puzzels op te lossen? Het vervolg op deze game is nu verkrijgbaar in de App Store. In 7 Billion Humans krijg je een flinke lading nieuwe puzzels voorgeschoteld die je moet oplossen door mensen te programmeren.

Dat betekent dat je via een blokkentaal de werknemers laat weten wat ze moeten doen. Nieuw is dat je in deze game een flink aantal mensen tegelijk opdrachten geeft.

7 Billion Humans

Experimental Gameplay Group

€ 17,99 via App Store

3. NPO Radio 2 – Top 2000

De app van Radio 2 staat momenteel helemaal in het teken van de Top 2000. Je kunt er gemakkelijk live luisteren en meekijken via de webcam. Via het menu kun je echter direct naar de volledige lijst toe en kun je zien welk liedje er op welk tijdstip wordt gedraaid. Heel handig als je jouw favoriete nummer echt niet wil missen. Naast de lijst is het ook mogelijk om fragmenten van de Top 2000 A Gogo terug te kijken via de app.

Via ‘App’je’ rechtsboven in het scherm kun je een bericht, foto of audiobestandje naar de NPO Radio 2-studio sturen. Wie weet kom je wel in de uitzending. De Radio 2-app laat je bovendien nummers direct toevoegen aan een van je Spotify-afspeellijsten.

NPO Radio 2

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store

4. Capsicum

Capsicum is de vervanger voor je losse agenda- en takenlijstjes-apps. Het programma voegt herinneringen, notities en to-do-lijsten samen en heeft een unieke interface. Bovendien is het een fijne manier om nieuwe gewoontes aan te leren. Dit is wel zo handig, met het nieuwe jaar voor de deur.

Het programma bestaat uit drie onderdelen: een agenda waarin je dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse taken aan kunt maken, een manier om nieuwe gewoontes aan te leren en een dagboek. Hierbij kun je alle onderdelen naar eigen smaak inrichten met andere lettertypes, kleurtjes en meer. Capsicum is 14 dagen gratis te gebruiken, waarna de app 1,99 euro per maand kost.

Capsicum by Illuminated Bits

Illuminated Bits LLC

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu