De iPhone 14 Pro nu tijdelijk tot €475 retour!

De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 52 – 2014

Rutger Otto
28 december 2014, 16:09
2 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 52 – 2014

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je afgelopen week niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er zijn verschenen. Lees gauw verder en zorg dat je weer helemaal op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.


De Looney Tunes zijn terug met een eigen ren- en springgame: Looney Tunes Dash! In het spel is het aan jou de taak om ervoor te zorgen dat de tekenfilmfiguren niet gepakt worden door de slechteriken die achter ze aan zitten. Dat doe je op Temple Run-achtige manier. Met veegbeweging stuur je, spring je of buk je langs obstakels. Ondertussen verzamel je muntjes en power-ups. Verrassend leuk en trouw aan de klassieke cartoons.

Duet Display

Duet, Inc.

Gratis via App Store

Nog een oude iPad liggen? Dan tover je die met gemak om tot tweede scherm voor je MacBook. Overigens werkt een iPhone 6 Plus met zijn grote schermformaat ook redelijk. Download de app voor iOS en OSX en verbind het apparaat met usb-kabel aan je Mac. De iPhone of iPad zal dan vanzelf dienst gaan doen als tweede scherm met aangepaste resolutie. Werkt daarom het beste met retina-iPad.


Facebook bracht afgelopen week een nieuwe app uit als aanvulling op Messenger. Met de app kun je de bekende stickers op foto’s plakken die je hebt genomen om je kiekjes op te leuken. Je kan ze daarbij draaien, vergroten of verkleinen om ze op de juiste positie te brengen. Deze creaties kun je direct delen in een Messenger-gesprek of opslaan op je toestel.

NPO Radio 2

Stichting Nederlandse Publieke Omroep

Gratis via App Store

Geen nieuwe app, maar wel helemaal in het teken van de Top 2000 momenteel. Met de Radio 2-app kun je gemakkelijk live luisteren en meekijken met de uitzendingen. Via het menu heb je toegang tot de volledige lijst en zie je meteen wat het huidige nummer is, zodat je nooit lang hoeft te zoeken. Ook kun je nieuws lezen en berichtjes sturen naar NPO Radio 2.

Jump

Ketchapp

Gratis via App Store

Jump lijkt een simpel puzzelspel, maar blijkt stiekem behoorlijk lastig. Met de app bestuur je een balletje dat je over streepjes van A naar B stuitert. Onderweg probeer je drie sterren te verzamelen. De levels worden steeds iets moeilijker. Soms dien je een sleutel te pakken om een deur door te kunnen, de andere keer moet je stenen wegspelen of juist oppassen dat je er niet doorheen valt.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu