De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 46 – 2018

Florence Peeters
18 november 2018, 16:03
3 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 46 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 46 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Cloudflare 1.1.1.1

Cloudflare heeft zijn dns-dienst omgezet in de app 1.1.1.1. Met de app kan de beheerder van een (wifi)-netwerk niet zien welke websites je bezoekt vanaf je iPhone of iPad. Zo heb je veel meer privacy tijdens het internetten.

Bovendien is de server van Cloudflare een stuk sneller, waardoor je veel vlotter over het web surft. Wanneer 1.1.1.1 ingeschakeld is, wordt alles beveiligd via de eigen, gratis server van Cloudflare gestuurd. De dienst aan of uit zetten doe je simpelweg door de schakelaar te swipen.

1.1.1.1: Faster Internet

Cloudflare

Gratis via App Store

2. Spotify Music

Eindelijk is het daar: Spotify voor op je Apple Watch. In de laatste update van de muziekdienst is er eindelijk een app toegevoegd voor de smartwatch van Apple. Spotify benadrukt wel dat het om een eerste versie van de watchOS-app gaat, en er dus nog een hoop te verbeteren valt.

Zo kun je nog geen nummers rechtstreeks naar de Watch streamen, offline muziek opslaan is onmogelijk en ook door je bibliotheek bladeren is niet beschikbaar. De app is momenteel vooral een audiospeler waar je nummers ook een hartje kunt geven. Verder is er een lijst beschikbaar met je onlangs afgespeelde nummers en afspeellijsten. Tot slot is er een Shuffle-knop aanwezig.

Spotify - Muziek en podcasts

Spotify

Gratis via App Store

3. Pocket Casts

Podcast-app Pocket Casts heeft een flinke update gekregen waarin het onder meer ondersteuning voor Siri Shortcuts heeft toegevoegd. Hierdoor kun je nu ook je favoriete podcasts verwerken in een spraakopdracht voor Siri.

Daarnaast zijn er flinke verbeteringen doorgevoerd waardoor een meer menselijk en slimmer algoritme jouw persoonlijke suggesties geeft voor podcasts om te ontdekken. Voortaan kun je podcasts ook afspelen zonder te abonneren en kun je gemakkelijker binnen podcastseries zoeken naar losse afleveringen.

Pocket Casts

Automattic

Gratis via App Store

4. ABN AMRO Mobiel Bankieren

ABN AMRO-klanten kunnen hun e.dentifier steeds vaker in de la laten liggen. De bankieren-app ondersteunt nu namelijk iDEAL-betalingen. De bank is langzaamaan de e.dentifier, het verificatieapparaat om mee in te loggen en te betalen, overbodig aan het maken bij bankzaken via je telefoon.

Wanneer je online iets afrekent op een desktop met iDEAL, open je voortaan de ABN AMRO-app op je iPhone of iPad en kies je in het startscherm voor de qr-code scanner. Deze is toegevoegd voor de nieuwe functie.

Vervolgens scan je met je apparaat de qr-code op het scherm en kan je in de app de betaling verder afmaken. Extra handig is dat je niet eerst hoeft in te loggen in de app om je betaling af te ronden.

ABN AMRO

ABN AMRO Bank N.V.

Gratis via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen