De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 43 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 43 vind je hier.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Jumprope

De fijne kneepjes leren van ieder vak dat je maar wilt; het kan met de app Jumprope. In deze app leren experts jou een muziekinstrument bespelen, video’s editen, kleding stylen of leniger worden. Korte filmpjes laten je stap-voor-stap hun uitleg en tips volgen. De how-to’s lopen enorm uiteen en er zijn dan ook allerlei categorieën in de app te vinden.

Iedereen kan zich aanmelden als expert, dus er is geen echte controle op bekwaamheid. In feite is Jumprope dan ook een soort verzameling van alle tutorialvideo’s die op YouTube te vinden zijn. Het is momenteel al wel mogelijk om op een categorie te filteren, maar nog niet op een specifiek onderwerp.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Jumprope: How-to Videos

Jumprope, Incorporated

9,2 (9 reviews)
Gratis via App Store

2. Red Dead Redemption 2

De gloednieuwe game Red Dead Redemption 2 laat je in het Wilde Westen je iPhone als wapen gebruiken. Game-ontwikkelaar Rockstar, bekend van Grand Theft Auto, heeft namelijk ook een bijbehorende app uitgebracht. In de game probeer je overleven als bendelid en geld te verdienen.

De Companion App helpt je terwijl je speelt, door bijvoorbeeld te fungeren als wereldkaart. Zo verdwaal je minder snel in de gigantische open wereld. Ook vind je het verhaal terug en check je al je statistieken in het logboek op je iPhone. Doordat de app gekoppeld is aan je gameconsole, kan je het scherm op je device ook in zijn geheel overzetten naar je tv.

RDR2: Companion

Rockstar Games

6,2 (155 reviews)
Gratis via App Store

3. Facebook Messenger

Facebook heeft Messenger in een heel nieuw jasje gestoken en drie fijne verbeteringen gegeven. In Messenger 4 navigeer je met slechts drie knoppen door de app heen. Voorheen waren dat er maar liefst negen.

De knoppen Berichten, Personen en Ontdekken laten je hetzelfde doen dan eerst, maar dan een stuk simpeler en sneller. Zo stuur je nu sneller een bericht of selfie, vind je gemakkelijk vrienden die online zijn of speel je een game.

Daarnaast komt er binnenkort een donkere modus beschikbaar, waardoor de app een stuk aangenamer wordt om in de avonduren te gebruiken. Tot slot kun je chatberichten of passages nu kleurtjes geven en zo je gesprekken personaliseren.

Messenger

Facebook, Inc.

8,4 (32583 reviews)
Gratis via App Store

4. Ghostbusters World

Ghostbusters World laat je Pokémon Go volledig vergeten, want in deze AR-game kun je de straat op om spoken te vangen en verslaan. Net zoals in de filmklassieker heb je een proton pack op je rug waarmee je spoken verzwakt en kunt vangen.

Ondertussen moet je oppassen voor aanvallen van andere wezens. Net zoals in Pokémon kun je gevangen spoken trainen, verzamelen en in de spookdimensie met ze vechten. De game is erg uitgebreid en er zijn eindeloos veel spoken te verzamelen. Vecht tegen elkaar met je verzamelde spoken en speel nieuwe wapens of upgrades vrij.

Ghostbusters World

Four Thirty Three

8,6 (52 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.