De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 42 – 2017

Wouter Nijsen
22 oktober 2017, 16:13
2 min leestijd
De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 42 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 42 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. WhatsApp

WhatsApp had al de optie om je locatie met contactpersonen te delen, maar hierbij ging het om een vaste plek waar je op dat moment zat. Door je live locatie te delen, kun je ook laten zien waar je bent als je bijvoorbeeld in een rijdende auto of trein zit. Je geeft zelf aan hoe lang je locatie zichtbaar blijft voor anderen. Hierbij heb je de keuze uit 15 minuten, een uur of zelfs acht uur. Anderen zien gedurende die periode op een kaart waar je je bevindt.

Download WhatsApp in de App Store (gratis)

WhatsApp Messenger

WhatsApp Inc.

Gratis via App Store

2. Nude

Het maken en sturen van naaktfoto’s met een smartphone is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Waar echter niet iedereen bij stilstaat, is de veiligheid hierachter. Zowel wat de ontvanger met de foto’s doet, als dat iemand per ongeluk de foto’s op jouw telefoon te zien kan krijgen. De app Nude speelt hier slim op in door jouw gevoelige foto’s automatisch achter slot en grendel te zetten. Er zijn verschillende apps die je foto’s laat vergrendelen, maar Nude valt op door het gebruik van kunstmatige intelligentie.

Download Nude in de App Store (gratis)

Nude App

HEXA, INC.

€ 10,99 via App Store

3. Google Foto’s

Het is vanaf nu mogelijk om niet alleen mensen op foto’s te herkennen, maar ook dieren. Voorheen waren foto’s die je van huisdieren had gemaakt alleen terug te vinden door te zoeken op bijvoorbeeld ‘hond’ of ‘kat’. Maar voortaan zijn dieren veel specifieker terug te vinden. De app bundelt namelijk de foto’s van huisdieren op één plek. Daarna kun je verschillende huisdieren zelf met een naam labelen om ze terug te vinden. Zo organiseer je foto-albums en vind je sneller je huisdier terug.

Download Google Foto’s in de App Store (gratis)

Google Foto's

Google LLC

Gratis via App Store

4. CastBox

Luister je graag podcasts, dan is het soms handig om naar een bepaald deel in een podcast te ‘springen’ die je het meeste interesseert. Het probleem is echter dat audiobestanden niet zo makkelijk te doorzoeken zijn als bijvoorbeeld een website, maar CastBox wil je hiermee helpen. Door middel van kunstmatige intelligentie laat de app je zoeken (wel in het Engels) naar bepaalde kernwoorden of onderwerpen. Aan de hand daarvan geeft CastBox (gedeeltes van) suggesties van podcasts die je mogelijk interessant vindt.

Download CastBox in de App Store (gratis)

Podcast Player - Castbox

Guru Network Limited

Gratis via App Store
Categorie: Apps algemeen
Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's