De 4 leukste iOS-apps in de App Store van week 41 – 2018

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 41 vind je hier.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone of iPad wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. Berichtenbox

Digitale post van de Belastingdienst, gemeente of het waterschap missen is niet meer nodig dankzij de Berichtenbox-app. Hiermee check je post van overheidsinstanties op je iPhone. Hoewel er steeds minder fysieke brieven van de overheid werden verstuurd, slaat de digitale inbox bij veel Nederlanders nog niet aan.

Daarom is de Berichtenbox-app geïntroduceerd. Voorheen kon je digitale overheidspost alleen via de MijnOverheid-site bekijken. De app stel je gemakkelijk in door eenmalig je DigiD te koppelen. Met een beveiligingscode houd je jouw post achter slot en grendel voor anderen. Iedere keer als er een bericht klaarstaat, krijg je een notificatie.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Berichtenbox

Rijksoverheid

9 (163759 reviews)
Gratis via App Store

2. Tap Empire: Idle Clicker

De originele game Tap Empire: Idle Clicker heeft een vrij bijzondere gameplay: klikken tot je erbij neervalt. Geen zin meer? Spaar voor robots die het klikwerk voor je doen. In Tap Empire moet je ervoor zorgen dat spaarvarken Piggy B zo rijk en beroemd mogelijk wordt.

Door op allerlei winkels en locaties te blijven klikken en tikken, verdien je geld, speel je nieuwe locaties vrij, verzamel je items en bouw je aan je eigen imperium. Doel is om rijker te worden dan de baas van Piggy B, Mr. Bossworth.

Een game waarin je zoveel mogelijk moet klikken, klinkt tergend saai. Voor dit spel hebben de appontwikkelaars het hersenloze tikken daarom gekoppeld aan nieuwe uitdagingen en beloningen. En hoe rijker je wordt, des te meer het een uitdagend managementspelletje wordt.

Tap Empire: Auto Tapper Game

MeeWow Games

8,8 (42 reviews)
Gratis via App Store

3. Snapchat

Snapchat gaat ook haar eigen series en documentaires maken, maar dan anders. Snap Originals is een nieuwe dienst in de app die exclusieve video’s biedt die net zoals snaps draaien om korte boodschappen.

De video’s zijn dan ook niet langer dan vier à vijf minuten. Dagelijks komen er nieuwe afleveringen van series online. Snapchat begint met een paar titels, maar breidt dat in de toekomst uit.

Deze eerste series draaien om zaken als vriendschap, de LGBTQ-gemeenschap en het leven van online influencers. De eerste afleveringen zijn al te bekijken, maar het kan nog even duren voordat de update voor jouw toestel beschikbaar is.

Snapchat

Snap, Inc.

7,8 (12159 reviews)
Gratis via App Store

beste ios-games september 2018

4. Alphabear 2

In de tweede Alphabear-game is het opnieuw de uitdaging om zo lang mogelijk woorden te maken met de woorden die op het speelveld liggen. Een sterke Engelse woordenschat is dus geen overbodige luxe.

Wanneer je een succesvol woord neerlegt, verdwijnen alle letters en worden de beren groter. Grotere beren staat gelijk aan een hogere score. Een beregezellige puzzelgame dus, die ook nog eens vol woordgrappen zit.

Alphabear: Words Across Time

Spry Fox, LLC

9,2 (21 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.