De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 40 – 2017

Declan van Schaik
8 oktober 2017, 16:16
3 min leestijd
De 5 leukste iOS-apps in de App Store van week 40 – 2017

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten! Deze nieuwe apps, games en updates mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 40 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Hier merk je echter weinig van, omdat slechts een klein deel ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone, iPad of iPod Touch wel wat nieuwe apps kan gebruiken, ben je hier aan het goede adres.

1. REKT!

Het is makkelijk om te leren, maar moeilijk om echt goed in te worden. Dat omschrijft REKT! als spel. REKT! is een arcadegame waarin je een stuntauto bestuurt. Het doel is om in elk level een zo hoog mogelijke score te halen door veel trucs uit te voeren.

Hoe meer punten je haalt, des te meer exclusieve wagens je vrijspeelt. Probeer de auto precies goed te laten landen om de volgende schans met overtuiging te pakken. REKT! speel je alleen, maar je kunt scores vergelijken met andere spelers.

Download REKT! in de App Store (2,29 euro)

REKT!

Little Chicken Game Company B.V.

€ 2,29 via App Store

2. Batman: The Enemy Within

Batman: The Enemy Within is het nieuwste hoofdstuk in de Batman-serie van Telltale Games. In dit hoofdstuk wordt Bruce Wayne in hachelijke rollen gedwongen. Tijdens het spel los je de pittige puzzels van The Riddler op en je moet een nieuwe bondgenoot kiezen voor Batman.

Bruce Wayne ervaart een aantal tegenslagen en jij moet hem hiermee helpen. Batman: The Enemy Within biedt alleen de eerste van vijf afleveringen gratis aan, de volgende kan je kopen in de app.

Download Batman: The Enemy Within in de App Store (gratis)

Batman: The Enemy Within

LCG Entertainment, Inc.

Gratis via App Store

3. Stoptober 2017

Het is weer oktober, en dat betekent ook dat het Stoptober is. Voor het vierde jaar op rij is oktober omgedoopt tot de maand om te stoppen met roken, en de app Stoptober helpt daarbij. Dagelijks krijg je een ondersteunend bericht om te helpen met het stoppen.

Daarnaast heb je op elk moment toegang tot handige tips en feitjes om Stoptober een succes te maken. Ook is er een handige teller die aangeeft hoeveel dagen je al bent gestopt en hoeveel geld je al hebt bespaard.

Download Stoptober 2017 in de App Store (gratis)

4. Stranger Things: The Game

Stranger Things is binnenkort terug met het tweede seizoen. De officiële game sleept je mee in een avontuur boordevol actie en spanning. Je volgt Hopper en de kinderen en samen moeten jullie het plaatsje Hawkins ontdekken. Met bekende locaties zoals het Hawkins Lab en Mirkwood Forest herken je Stranger Things meteen, maar er zijn ook nieuwe gebieden om te ontdekken.

Ieder personage heeft speciale krachten die je nodig hebt om puzzels op te lossen. Door verschillende items in in Stranger Things: The Game te verzamelen, speel je speciale functies vrij. Zo wordt het spel nog leuker.

Download Stranger Things: The Game in de App Store (gratis)

Stranger Things: The Game

BonusXP, Inc.

Gratis via App Store
Helaas, deze app is uit de App Store verwijderd

5. June’s Journey

In June’s Journey ga je op zoek naar verborgen aanwijzingen, los je lastige puzzels op en bezoek je prachtige locaties. Hoe meer puzzels je oplost en aanwijzingen je vindt, des te dichterbij komt de waarheid achter het mysterie. Na de moord op de zus van June ga je samen met het meisje en haar nichtje op pad om het mysterie te ontrafelen.

Het verhaal blijkt veel aangrijpender dan je zou denken. Struin met June door het jaren 20-decor en verken de mooiste plekken. June’s Journey sleept je echt mee in het verhaal en is duidelijk meer dan een simpel zoek-en-vind-spel.

Download June’s Journey in de App Store (gratis)

June's Journey: zoek-en-vind

wooga

Gratis via App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's