De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 40 – 2016

Lars Paijmans
9 oktober 2016, 16:15
3 min leestijd
De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 40 – 2016

De week zit er weer op en dat betekent dat er een vers app-overzicht op je staat te wachten. Deze nieuwe apps, games en updates van bestaande apps mag je wat ons betreft niet missen. De leukste iOS-apps van week 40 vind je hier.

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps van week 40

De App Store draait iedere week overuren om de oneindige stroom aan nieuwe apps en updates te verwerken. Je merkt daar echter weinig van, omdat slechts een fractie ervan de moeite van het installeren waard is. Als je iPhone wel wat nieuwe apps kan gebruiken, dan ben je hier aan het goede adres.

PewDiePie's Tuber Simulator

Outerminds Inc.

Gratis via App Store

YouTuber PewDiePie heeft een nieuwe iOS-game uitgebracht met PewDiePie’s Tuber Simulator. Ontdek hoe je een succesvolle YouTuber wordt, bouw je uitrusting uit en kies zelf steeds welke video je wil uploaden. Naarmate je populairder wordt, groeien je mogelijkheden en krijg je steeds meer keuzes om te maken.

Telegram Messenger

Telegram FZ-LLC

Gratis via App Store

Telegram zet in op games en bots tegelijk met een grote update. De chat-app is nu uitgerust met tientallen minigames die je tegen je vrienden kunt spelen zonder het chatscherm te verlaten. Telegram houdt ondertussen de hoogste scores bij, zodat je altijd kunt opzoeken wie er het beste voor staat.

Paper by Dropbox

Dropbox, Inc.

Gratis via App Store

Dropbox Paper was al een tijdje in de Verenigde Staten beschikbaar, en maakt deze week de overstap naar iOS. Met Dropbox Paper wordt het makkelijk om met meerdere mensen aan een project te werken. Een Paper kun je gemakkelijk bewerken op je iPhone, Mac of iPad, terwijl anderen opmerkingen kunnen achterlaten. Handig voor studenten dus, vooral omdat Paper helemaal gratis is.

Google Maps

Google LLC

Gratis via App Store

Google Maps is klaar voor iOS 10 met twee sterk verbeterde widgets. Hiermee kun je snel zien welke OV-opties er tot je beschikking staan, of hoe lang je onderweg bent naar je werk of thuisadres. Daarnaast verbetert Google Maps de beschrijvingen van locaties, zodat je nu foto’s kunt uploaden bij reviews en meer kunt lezen over de sfeer.

Prisma: Photo Editor, Filters

Prisma labs, inc.

Gratis via App Store

Prisma is de favoriete foto-app van het jaar en doet nu ook zijn best om de beste video-app te worden. Na de update van deze week kun je video’s van maximaal 15 seconden een stijlvolle make-over geven met Prisma. Kies een van de negen filters en een doorsnee filmpje van je kat verandert ineens in een bewegend abstract kunstwerk.

That Dragon, Cancer

Numinous Games

€ 5,99 via App Store

Niet alle iOS-games hoeven een vrolijk thema te hebben. That Dragon, Cancer bewijst dat een interactief verhaal ook bijzonder effectief kan zijn om zwaardere thema’s te bespreken. In dit verhaal volg je een vierjarig jongetje die de strijd aangaat met kanker. In een paar uur komen thema’s als hoop, liefde en geloof aan bod, die stuk voor stuk prachtig vormgegeven zijn.

Dan The Man

Halfbrick Studios

Gratis via App Store

Jetpack Joyride was jaren geleden één van onze favoriete iOS-games, en de ontwikkelaar doet dit nu nog eens dunnetjes over met Dan The Man. Fans van pixelgraphics en uitdagende gameplay zijn bij dit spel aan het juiste adres. De app is gratis te spelen, maar bevat wel een aantal in-app aankopen voor spelers die nieuwe kostuums willen kopen of een hekel hebben aan advertenties.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu