De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 37 – 2016

Wouter Nijsen
18 september 2016, 16:08
3 min leestijd
De 7 leukste iOS-apps in de App Store week 37 – 2016

iPhoned zet iedere zondag de leukste iOS-apps voor je op een rijtje. Ideaal als je niet hebt kunnen volgen welke leuke nieuwe apps er afgelopen week zijn verschenen. Lees verder en zorg dat je weer op de hoogte bent!

Lees verder na de advertentie.

De leukste iOS-apps op een rijtje

De afgelopen week heeft de App Store er weer duizenden nieuwe apps bijgekregen. Zo verscheen de e-mail-app Newton, kreeg Instagram een belangrijke update en kunnen we aan de slag met een boel toffe iMessage-apps.

Microsoft Outlook

Microsoft Corporation

Gratis via App Store

Microsoft heeft eindelijk aan Outlook Sunrise-functies toegevoegd. Nu kan het bedrijf de agenda-app echt stopzetten, zoals het al lang van plan was. Zo heeft Outlook nu icoontjes voor de afspraak die gepland staat. “Koffie” zorgt voor een plaatje van een kopje koffie enzovoort. Als je een afspraak maakt dan voegt Outlook nu ook via Bing een kaart toe naar aanleiding van het adres. Daarnaast is het nu makkelijker om een tijd en datum te vinden bij het plannen van een afspraak.

Instagram

Instagram, Inc.

Gratis via App Store

Een functie die de meest prominente Instagrammers al hadden, is nu ook beschikbaar voor alle gebruikers: het filteren van reacties. Instagram, en ook andere sociale netwerken, krijgen de laatste tijd veel kritiek dat er weinig gedaan wordt tegen naar gedrag. Denk hierbij aan constante racistische, seksistische, homofobe of andere kwetsende uitspraken waardoor Instagram niet meer de leuke en veilige plek is die het hoort te zijn.

Pokémon GO

Niantic, Inc.

Gratis via App Store

Pokémon GO maakt het uitbroeden van eieren door te lopen een stuk gezelliger. De nieuwe buddy-functie laat je favoriete Pokémon met je meewandelen, zodat je al lopend Candy’s vrijspeelt. Zodra je een Pokémon verkiest tot je Buddy, verschijnt hij naast je op het profielscherm. Dit ziet er niet alleen leuk uit, maar laat je ook verschillende nieuwe beloningen vrijspelen. Zo kun je door simpelweg met je Buddy rond te lopen Candy’s vrijspelen waarmee je de Pokémon laat evolueren of sterker maakt.

Super Phantom Cat - Be a jumping bro.

Veewo Games

€ 2,49 via App Store

Om ons alvast voor te bereiden op Super Mario Run, is nu Super Phantom Cat een week gratis te downloaden. Met deze game krijg je een platformer waarin je net als in Super Mario op je vijanden springt, tegen blokken botst om ze kapot te maken en waarin je een hoop muntjes kunt verzamelen. De game ontstijgt in kwaliteit zijn inspiratiebron niet, maar weet wel een eigen smoel te krijgen door de krachten die de kat krijgt tijdens het spelen.

Newton Mail - Email App

CloudMagic, Inc.

Gratis via App Store

De populaire e-mail-app CloudMagic gaat voortaan door het leven als Newton. Niet alleen de naam is echter veranderd, want de app heeft ook een aantal nieuwe functies gekregen. Zo zijn er leesbewijzen toegevoegd, is er een optie om een e-mail op een later tijdstip te verzenden en kun je binnen de app snoozen. Newton is de eerste twee weken gratis te gebruiken, daarna dien je een abonnement aan te schaffen.

Super Mario Run Stickers

Nintendo Co., Ltd.

Gratis via App Store

De iMessage App Store is deze week geopend. Met (de bèta van) iOS 10 kun je apps voor de berichten-app downloaden. Denk bijvoorbeeld aan Super Mario Run Stickers, een stickerpakket die is gebaseerd op het spel dat later dit jaar voor iOS uitkomt. Via iMessage kun je alvast stickers van Nintendo’s besnorde loodgieter naar vrienden en familie sturen. Vooral leuk zijn de neus met snor en het Mario-petje dat je over foto’s heen kunt slepen.

Dit zijn de beste 6 iMessage-apps die je nu kunt downloaden

Google Chrome

Google LLC

Gratis via App Store

Chrome voor iOS is deze week van een update voorzien. Verschillende onderdelen, zoals de browsegeschiedenis binnen de browser, heeft een nieuwe look gekregen. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk eerder bezochte websites kunt vinden en verwijderen. Ook de optie om gesproken zoekopdrachten te gebruiken is verbeterd, waardoor je voortaan vervolgvragen kunt stellen.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu